LIDL anunţă noi oferte în magazine. Românii se vor bate pe acest produs aflat la promoţie

LIDl vine cu noi surprize pentru clienţii săi. De data aceasta, românii se vor bate pe un produs pe care îl pot folosi şi în vacanţe. Acesta va fi disponibil în toate magazinele retailerului începând de joi.

05 sept. 2022, 20:33
LIDL anunţă noi oferte în magazine. Românii se vor bate pe acest produs aflat la promoţie

LIDL anunţă noi oferte pentru români. Fierul de călcat cu aburi, fără fir va fi la promoţie săptămâna aceasta. Acesta este înlocuieşte cu succes fierul de călcat clasic atât în călătorii, cât şi acasă.

LIDL anunţă noi oferte pentru români. Va fi bătaie la rafturi

Citeşte şi Vouchere de 100 de lei, GRATUIT de la Lidl. Care este condiţia obligatorie pentru a participa la tombolă

Fierul de călcat cu aburi marca Silvercrest este de dimensiuni medii şi poate fi folosit cu succes în vacanţe. Acesta vine cu un cablu de alimentare şi poate fi utilizat cu succes chiar şi atunci când nu are baterie.  Stația de încărcare permite conectarea aparatului în orice poziție, la 360 de grade. Cablul are o lungime de 190 cm, potrivit go4it.ro.

Stația de încărcare poate fi conectată permanent la fierul de călcat prin acționarea unui buton de tip slider. De asemenea, fierul de călcat are o funcție de auto-curățare și este dotat cu un sistem anti-picurare.

Dispozitivul are putere de 2.400 W, iar rezervorul de apă are capacitate de 320 ml. Este inclus și un pahar din plastic pentru apă care arată cantitatea maximă care poate fi introdusă în dispozitiv.

Fierul de călcat cu baterie va costă 99,99 de lei și are o garanție timp de 3 ani.

Citeşte şi 24 de magazine Lidl România au fost închise de Protecţia Consumatorului. Şeful ANPC: Nu suntem pelicanii Europei!