Lidl face angajări în ţară. Te califici cu studii medii

Lidl face angajări în mai multe magazine din Bucureşti, în Otopeni, Sighetu Marmaţiei şi în Ploieşti, în această perioadă. Iată ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
24 dec. 2014, 05:18
Lidl face angajări în ţară. Te califici cu studii medii

Lidl angajează pe postul de vânzător în mai multe magazine din Bucureşti, în Otopeni şi în Sighetu Marmaţiei.
Angajatorii caută oameni amabili, orientaţi către clienţi, care pot lucra cu plăcere în echipă, sunt flexibili, punctuali şi rezistenţi la stres.
Până pe 17 ianuarie se primesc CV-uri pentru postul vacant la Lidl în Oraviţa. Amănunte, aici.

18 ianuarie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru postul vacant la Lidl în zona Pipera din Bucureşti. Detalii, aici.
Până pe 19 ianuarie se primesc CV-uri pentru postul vacant la Lidl în Sighetu Marmaţiei şi în Ploieşti.

22 ianuarie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul disponibil la Lidl, în regim part-time, în Bucureşti (în zonele Tarcău, Liviu Rebreanu, Morarilor, Pipera, Uverturii, Turnu Măgurele). Pentru detalii, click pe fiecare dintre zonele enumerate.

Lidl angajează pe postul de şef de vânzări la Bucureşti.

Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, preferabil în domeniile economic, tehnic sau industrie alimentară, eşti comunicativ, rezistent la stres, ai spirit de echip şi gândire logică. Candidatul ideal pentru acest post are carnet de conducere categoria B, cunoaşte o limbă de circulaţie internaţională (germană sau engleză) şi este dispus să călătorească în ţară şi străinătate.
Până pe 18 ianuarie se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.