Lidl face angajări! Salariile oferite pentru posturile vacante pornesc de la 6.150 de lei brut, pentru vânzători, și ajung până la 8.300 de lei brut pentru manageri

Lidl România recrutează vânzători cu normă întreagă, pe venituri medii brute lunare de 6.150 de lei în București, Timișoara și Iași.

28 aug. 2023, 09:20
Lidl face angajări! Salariile oferite pentru posturile vacante pornesc de la 6.150 de lei brut, pentru vânzători, și ajung până la 8.300 de lei brut pentru manageri
Se fac angajări la Lidl

Locuri de muncă oferite de Lidl celor care vor să se angajeze la retailerul german. Un manager adjunct de magazin cu normă întreagă, este recrutat pe venit mediu brut lunar de 8.790 de lei, potrivit Economica.net.

Venmitul include salariul brut, tichete de masă, prime, bonusuri și sporuti oferite candidatului ales pentru acest post. Cei care vor să ocupe această poziție trebuie să aibă studii medii, minimum doi ani de experiență în domeniu și cel puțin șase luni de experiență în coordonarea unei echipe.

Citește și: Cât câștigă un angajat la Lidl Spania, comparativ cu unul din România. Diferențe majore pe aceleași posturi

Postul de manager adjunct de magazin Lidl în Săcele din județul Brașov este remunerat cu venit mediu brut lunar de 8.300 de lei lunar pemtru normă întreagă de lucru, potrivit anunțului de angajare consultat de sursa citată.

Venitul mediu brut oferit de Lidl responsabililor de tură la Lidl Pitești și Săcele, cu normă întreagă, e de 7.100 de lei lunar, potrivit anunțurilor de recrutare. Pentru acest post, compania caută candidați care au studii medii finalizate și minimum un an experiență profesională în domeniu.

Lidl Roman, Reșița, Roșiorii de Vede, Făgăraș, Bacău, Scheia, Câmpulung Moldovenesc și Oradea caută vânzători cu normă întreagă, pe venituri medii brute lunare de 5.700 lei. Pe acest post se califică cei care au absolvit cel puțin gimnaziul, sunt responsabili și organizați.

Venitul mediu brut lunar oferit de Lidl candidaţilor eligibili pentru postul de vânzător în Bucureşti, Iaşi, Giroc, Ghiroda și Timișoara este de 6.150 de lei pentru normă întreagă.

Citește și: De ce se pune muzică în Kaufland, Mega Image, LIDL, Carrefour sau Auchan. Trucul folosit de supermarketuri ca să cheltuiești mai mulți bani.

Un lucrător depozit marfă, cu normă întreagă, recrutat de Lidl în Lugoj pe venit mediu brut de 6.300 de lei. Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să aibă opt clase absolvite și, de preferat, autorizație ISCIR.

Beneficii extrasalariale

Printre beneficiile oferite de Lidl se numără două zile libere de Paște și de Crăciun, zile de concediu suplimentare în funcție de vechimea în companie, zi liberă cu ocazia zilei de naștere, asigurare medicală privată, de viață și de accidente.