Lidl facilitează cumpărăturile clienţilor săi înainte de Sărbători. Noua opţiune Click&Pick este disponibilă în toate magazinele

Lidl s-a gândit să le facă viaţa mai uşoară clienţilor săi înainte de Sărbători. Retalierul a introdus opţiunea Click&Pick, opţiune care permite rezervarea şi ulterior ridicarea produselor din magazine.

08 dec. 2021, 09:19
Lidl facilitează cumpărăturile clienţilor săi înainte de Sărbători. Noua opţiune Click&Pick este disponibilă în toate magazinele

Lidl facilitează cumpărăturile clienţilor săi înainte de Sărbători. Opţiunea care permite rezervarea şi ulterior ridicarea produselor din magazine va fi disponibilă până pe data de 19 decembrie. În acest moment pot fi rezervate produse precum carcasă de porc, cozonac, brad natural de Crăciun, dar și Jamon Serrano Reserva.

Lidl facilitează cumpărăturile clienţilor săi înainte de Sărbători

Dacă nu vrei să mai pierzi timpul în magazin, foloseşte serviciul Click&Pick de la Lidl. Aceasta îţi permite să rezervi şi să ridici ulterior produsele dorite din magazin.

Citeşte şi Lidl, noi surprize pentru clienţi. Ce primeşti GRATIS dacă îţi faci cumpărăturile din magazinele sale

Reprezentanţii retailerului informează că stocurile sunt actualizate permanent, iar clienții trebuie să verifice disponibilitatea produselor.

„Aplicația a trecut recent printr-un proces de actualizare, motiv pentru care este posibil ca unele funcții să nu fie afișate corespunzător”, transmit reprezentanţii LIDL, potrivit revistaprogresiv.ro. 

În anumite cazuri, actualizarea aplicației Lidl Plus este necesară pentru a folosi serviciul Click&Pick. Prima dată trebuie să selectaţi magazinul de unde veţi ridica produsele, după care le veţi putea rezerva. Selectaţi intervalul orar în care puteţi merge după cumpărături.  Ultimul pas îl reprezintă prezentarea mesajului de confirmare la magazinul selectat pentru ridicarea produselor rezervate și plata se face la casele de marcat.

Lidl Plus este primul program digital de loializare al retailerului în România și include un card digital de fidelitate. Serviciul prevede avantaje oferite clienților, precum accesul exclusiv la oferte speciale și promoții săptămânale pentru produse, precum și centralizarea bonurilor și a istoricului digital al cumpărăturilor.

Lidl a intrat pe piața din România în urmă cu zece ani prin preluarea discounterului Plus. Retailerul a raportat pentru anul trecut o cifră de afaceri pentru piața locală de 12,86 miliarde de lei, în creștere cu 31% față de 2019.

Citeşte şi Atenţie! S-au băgat cozonaci la LIDL cu 50% umplutură la un preţ de nimic! Au 2 kilograme fiecare şi arata de îţi lasă gura apă! Vezi cât costă!