Lidl, noi surprize pentru clienţi. Ce primeşti GRATIS dacă îţi faci cumpărăturile din magazinele sale

Lidl vine cu noi surprize pentru clienţi. Cine obişnuieşte să-şi facă cumpărăturile din magazinele sale primeşte taloane cu premii gratuite.

25 nov. 2021, 09:21
Lidl, noi surprize pentru clienţi. Ce primeşti GRATIS dacă îţi faci cumpărăturile din magazinele sale

Lidl, noi surprize pentru clienţi. În această perioadă, retailerul german s-a gândit să-i premieze pe cei care îşi fac cumpărăturile din magazinele sale.

Lidl, noi surprize pentru clienţi. Ce primeşti gratis

Românii care îşi fac cumpărăturile în magazinele Lidl din ţară folosind voucherele de reducere din aplicaţia Lidl, pot primi taloane cu premii gratuite. Astfel, pe lângă faptul că veţi cumpăra mai ieftin, aveţi şansa să primiţi şi ceva gratis. Produsele sunt disponibile in cantitati limitate.

Citeşte şi Ce salariu are o casieriţă de la LIDL. Câştigă mai mulţi bani decât mulţi alţi români

De această surpriză vor beneficia doar clienţii care au carduri LIDL Plus. Oricine poate sa isi faca un astfel de card pentru a se bucura de cele mai bune reduceri şi pentru a primi taloane gratuite pentru cumpărături.

Premiile diferă în funcţie de magazine.

Retailerul german sărbătoreşte anul acesta 10 ani de la deschiderea primului magazin în România. Primul hipermarket din România a fost dechis în anul 2011. În prezent, există peste 300 de magazine în toată ţara şi aproximativ 10.000 de angajaţi.

Din 2011, retailerul reuşeşte să-şi surprindă de fiecare dată clienţii cu cele mai bune promoţii. Se anunţă premii uriaşe pentru toţi cei care trec pragul magazinelor.

Aceştia pot câștiga prin tragere la sorți 10 mașini Mini Cooper Countryman, 10 telefoane mobile Samsung Galaxy S20 FE 2021 128 GB Cloud Navy și 10.000 vouchere de cumpărături în valoare de 100 lei tot prin aplicația Lidl Plus.

„Sărbătorește 10 ani de Lidl alături de noi cu oferte de zece, apoi înscrie un bon de minimum 70 lei și poți câștiga premii aniversare. Completează acum formularul de înscriere, sau te poți înscrie prin SMS la 1817”, anunţă retailerul.

Premiile vor fi acordate prin trageri la sorți săptămânale: în fiecare săptămână se va desemna câștigătorul unei mașini Mini Cooper Contryman, a unui telefon mobil Samsun Galaxy S20 F3 și 1.000 de câștigători ai câte unui voucher de cumpărături Lidl în valoare de 100 lei.

Citeşte şi Reduceri uriaşe la Lidl toată săptămâna. Produsele pe care se bat toţi sunt doar un leu