LIDL îşi premiază clienţii cu vouchere de 100 de lei şi telefoane de ultimă generaţia. Ce trebuie să faci ca intri în posesia premiilor

LIDL vine cu noi surprize pentru clienţii săi. Retailerul german a iniţiat un program special în România, cu scopul de a ajuta compania să descopere problemele existente în magazinele sale. Clienţii care participă la campanie vor beneficia de premii atractive.

12 mai 2022, 11:53
LIDL îşi premiază clienţii cu vouchere de 100 de lei şi telefoane de ultimă generaţia. Ce trebuie să faci ca intri în posesia premiilor

LIDL îşi premiază clienţii cu vouchere de 100 de lei şi telefoane de ultimă generaţia, dacă ajută compania să descopere problemele existente în magazinele sale.

LIDL, noi surprize pentru clienţi. Campania specială care se desfăşoară în toate magazinele

Retailerul german a pregătit noi surprize pentru clienţii săi. Acesta pune la bătaie 100 de vouchere în valoare de 100 de lei, o tabletă Samsung galaxy TAB S6 Lite şi două telefoane Samsung Galaxy S20 FE.

Citeşte şi Bere retrasă de Lidl. Conţinea un procent mare de dioxid de sulf, neprecizat pe etichetă!

Ca să poţi câştiga unul dintre aceste premii tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul Lidl, să completezi un formular şi să păstrezi bonul de cumpărături. Atenţie, bonul este foarte important deoarece el este dovada că acele persoane au fost în magazin şi au întâmpinat problema pe care o reclamă. Vei fi înscris automat în concurs.

LIDL Romania le vorbeste romanilor despre aceasta initiativa foarte importanta pentru ca are nevoie de informatii de la ei cu privire la ceea ce se intampla in locatii, iar gratuit le ofera o serie de premii foarte atractive.

Kaufland, oferte speciale pentru români. Notificarea primită de toţi clienţii

Kaufland a publicat noul catalog de oferte. Retailerul îşi aşteaptă clienţii cu oferte speciale, în toate magazinele din ţară. Printre produsele aflate la promoţie se numără unele băuturi alcoolice şi non-alcoolice.

De asemenea, Kaufland promoveaza şi produse  speciale inclusiv oferte care acopera sarbatoarea de Constantin si Elena. Retailerul atrage atenţia că ofertele sunt limitate şi îi îndeamnă pe români să se grăbească la cumpărături.

Kaufland va inlocui aceste oferte speciale in data de 18 mai, insa inainte de aceasta zi va publica un nou catalog cu oferte speciale pentru toti romanii care vor fi dornici sa-i cumpere produsele.

Citeşte şi Produs toxic retras din magazinele Kaufland, din România: „Nu poate fi exclus riscul”