Lidl le face o surpriză angajaţilor. Le dublează primele de Crăciun şi oferă asigurare care acoperă îmbolnăvirea de COVID

Retailerul vrea să mulţumească angajaţilor pentru dedicarea din ultimele luni, în contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus. Hipermarketurile şi supermarketurile au fost unele dintre cele mai solicitate servicii de clienţi în ultimul an de zile.

24 nov. 2020, 16:29
Lidl le face o surpriză angajaţilor. Le dublează primele de Crăciun şi oferă asigurare care acoperă îmbolnăvirea de COVID

Lidl a declarat astfel că va dubla în acest an primele de Crăciun pe care le va acorda angajaților săi şi totodată, a introdus în pachetul salarial al angajaților o asigurare de viață care acoperă îmbolnăvirea de coronavirus.

Lidl, surpriză pentru angajaţi. Prime şi beneficii, drept mulţumire pentru „dedicare”

Investiția totală a retailerului în aceste prime de Sărbători pentru echipă este de peste 11 milioane de lei. În luna decembrie, lanţul va dubla prima de Crăciun și va oferi 800 de lei pentru angajații cu o vechime mai mare de 6 luni în companie și 400 de lei pentru cei care lucrează de mai puțin de 6 luni.

”În semn de mulțumire și apreciere pentru dedicarea de care au dat dovadă și în acest an, cu siguranță cel mai dificil de până acum, un an care ne-a reamintit cât de important este să avem grijă de noi și de cei dragi.”, se arată în comunicat.

La aceste sporuri se adaugă în luna decembrie și cadouri de Moș Nicolae pentru angajații care au copii cu vârsta de până la 14 ani. Din luna marite, retailerul a majorat salariul minim pe companie la peste 4.000 lei brut, adică aproximativ 2.500 lei net.

Retailerul face şi angajari. Cei interesaţi pot verifica joburile disponibile pe cariere.lidl.ro

”Acesta este cunoscut pentru oportunitățile de dezvoltare profesională, majoritatea dintre managerii actuali fiind promovați din interiorul companiei. Despre evoluția profesională vorbește și noua campanie de brand de angajator, exemplificată chiar cu poveștile reale ale unor membri ai echipei.

Campania este comunicată pe mai multe canale, printr-un un spot TV ce poate fi vizionat aici, componente OOH, online, radio și Social Media, al căror obiectiv este acela de a arăta cele mai importante valori ale angajatorului , dar și o parte dintre beneficiile de care membrii echipei se bucură”, informează compania.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

Citeşte şi: Top 10 companii care au făcut cele mai multe angajări în 2019, în România. Profi şi Lidl se află în fruntea clasamentului
 


loading...