Lidl, o nouă campanie de produse cu preț mai mic de 5 lei. Românii vor da buluc pentru ele, mai ales că unele produse din listă sunt foarte atractive

Lidl vrea să dea lovitura cu o nouă promoție pentru produse care costă sub 5 lei. Campania va începe în 12 iunie și va da posibilitatea clienților să cumpere produse chiar atractive, la acest preț redus.

09 iun. 2023, 22:32
Lidl, o nouă campanie de produse cu preț mai mic de 5 lei. Românii vor da buluc pentru ele, mai ales că unele produse din listă sunt foarte atractive

Lidl lansează o nouă campanie de reduceri, cu produse care vor fi puse la vânzare cu prețul mai mic de 5 lei. De această dată, însă, lista de produse este una tractivă, multe dintre mărfurile promoției fiind de mare utilitate pentru cumpărători.

Citește și    Oficial: Veste proastă pentru 4 milioane de români: voucherele pentru plata facturilor nu se mai acordă, începând din 2024

Lista cu produsele sub 5 lei, care pot fi cumpărate din Lidl.

Gel de duș / Șampon 3 în 1 de la CIEN MEN. Produsul este disponibil în variante: black / polar fresh / seduction.

Hrană pentru câini adulți, Premium ORLANDO. Cutia de 250 de grame va costa 2,99 de lei, redus cu 16%, în timp ce prețul produsului întreg este de 3,59 de lei. Mâncarea pentru câini este din pui, vită sau vânat.

Gel pentru picioare Cien. Acesta se va vinde cu prețul de 4,49 de lei, iar fiecare tub cântărețte 75 de mililitri.

Șervețele umede pentru mobilă 5 în 1. Fiecare pachet conține 40 de șervelele, iar prețul întreg al acestora este de 3,49 de lei.

Citește și  DAN AIR deschide noi orizonturi în sectorul aviației din România

În afara produselor care vor avea preșul mai mic de cinci lei, Lidl va avea și alte produse reduse, în special pentru uz casnic. Chiar dacă prețul acestora va fi mai mare de 5 lei, dar nu cu mult, ele se vor afla la mare căutare, fiind, de asemenea, unele care au mare utilitate pentru români.

Promoția cu produsele sub cinci lei va începe în data de 12 iunie.