LIDL, oferte BOMBĂ pentru clienţi. De luni poţi cumpăra delicii orientale la preţuri imbatabile

LIDL a pregătit noi surprize pentru clienţi. Începând de luni, 4 iulie, românii găsesc în magazinele retailerului din toată ţara o gamă variată de produse în stil oriental, la preţuri imbatabile.

04 iul. 2022, 08:37
LIDL, oferte BOMBĂ pentru clienţi. De luni poţi cumpăra delicii orientale la preţuri imbatabile

LIDL, oferte BOMBĂ pentru clienţi. Deliciile orientale au revenit, începând de luni, în toate magazinele retaielerului din România.

LIDL, oferte BOMBĂ pentru clienţi. Profită de noile oferte!

Citeşte şi Oferte de angajare la Lidl, Kaufland, Carrefour şi Profi: „Sunt persoane care vin o zi și după dispar”

Fanii produselor orientale au acum motiv de bucurie. Începând din 4 iulie, aceste produse speciale revin în toate magazinele LIDL din România.

De asemenenea, aşa cum ne-a obişnuit, LIDL vine cu oferte imbatabile la cele mai iubite produse de clienţi. De exemplu, deliciosul durum lahmacun se vinde săptămâna aceasta cu doar 13,99 de lei, în timp ce un kebab de vita costă 24,99 de lei.

Românii care preferă branza burmali in saramura o pot cumpăra doar în această săptămână cu 13,99 de lei. Delicioasa  baclava costă 14,99 de lei, iar 300 de grame de rahat turcesc se vinde la LIDL cu doar 10,99 de lei. Iubitorii de ceai în stil oriental de mentă şi măr îl pot cumpăra începând de luni la preţul de 7,99 de lei.

Pe lângă aceste delicii orientale, clienţii LIDL se burură şi de oferte imbatabile la o serie de produse în stil italian. De exemplu, 390 de grame de lipii italieneştii costă 6,99 de lei, în timp de 120 de grame de prosciutto cotto cu ierburi costă 8,99 de lei.De asemenea, 100 de grame de parmezam se vinde doar în această săptămână cu 8,99 de lei.

Pe lângă toate aceste delicii orientale şi în stil italian, LIDL a pregătit oferte imbatabile şi la cele mai tari gadgeturi.

De exemplu, lampa pentru smartphone va putea fi găsită de luni în toate magazinele retailerului din ţară. Aceasta va costa doar 90 de lei şi va oferi 10 niveluri de iluminare. Lampa include 114 LED-uri, care pot afișa 15 culori.

De asemenea, sunt veşti bune şi pentru copii. De luni revin în oferta LIDL consolele video Lexibook. Dispozitivul are ecran LCD color cu diagonala de 1,8” (4,6 cm), permite ajustarea volumului, include 150 de jocuri (arcade, logică, acțiune etc.) și va fi disponibil în mai multe variante de culori. Consola funcţionează cu 3 x baterii de tip AAA şi este recomandată copiilor cu vârste mai mari de 3 ani. Aceasta costă doar 100 de lei.

Nici gospodinele nu au fost uitate. LIDL vine cu o ofertă specială la Aspiratorul SilverCrest cu acumulator.  Îl veţi găsi începând de luni, 4 iulie, în toate magazinele retailerului la preţul de 139 de lei. Acesta poate fi folosit pentru curățarea de tastaturi, interioare de PC-uri sau mufe și sloturi. Capacitatea de colectare maximă este de 100 ml.

Potrivit producătorului, acumulatorul are o capacitate de 2.000 mAh şi oferă o autonomie de până la 15 minute.  Aspiratorul portabil va beneficia de garanție de 3 ani și va fi disponibil în culorile alb și negru.

Citeşte şi Taxă de solidaritate pentru marile companii din România. Giganți precum Kaufland, Ford și Lidl ar urma să plătească 1% din cifra de afaceri statului român

Vezi mai multe oferte LIDL în noul catalog de pe site.

Lidl a intrat pe piața din România în anul 2010, când a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus. În cursul anului 2011, magazinele Plus au fost redenumite în Lidl, iar în 2021, rețeaua a ajuns la peste 290 de magazine, 5 sedii logistice și peste 9000 de angajați.