LIDL uimește cu noi oferte-bombă. Produsele care vor înnebuni orice gospodină. Friteuză cu aer cald și robot de bucătărie, la un preț uimitor

LIDL nu încetează să își uimească clienții. După ce ieri au scos la vânzare o plafonieră LED cu difuzor încorporat la doar 199 de lei, astăzi, 28 octombrie, vin cu trei produse-cheie pentru bucătăria oricărei gospodine.

28 oct. 2021, 08:02
LIDL uimește cu noi oferte-bombă. Produsele care vor înnebuni orice gospodină. Friteuză cu aer cald și robot de bucătărie, la un preț uimitor

LIDL uimește cu noi oferte-bombă. Astfel, găsim în lista de oferte friteuza cu aer cald, care se regăsește la prețul de doar 249 de lei, robotul de bucătărie la 99 de lei și mărunțitorul electric de doar 49 de lei.

LIDL uimește cu noi oferte-bombă. Produsele care vor înnebuni orice gospodină. Friteuză cu aer cald și robot de bucătărie, la un preț uimitor

Friteuza cu aer cald de la Lidl

este potrivită pentru prepararea alimentelor care necesită o temperatură ridicată de preparare sau trebuie prăjite altfel.

FRITEUZA LIDL cu Aer Cald Silvercrest Kitchen Tools servește exclusiv preparării alimentelor. Produsul este destinat exclusiv utilizării private în gospodărie.

FRITEUZA LIDL cu Aer Cald Silvercrest Kitchen Tools nu este prevăzută o utilizare profesională.

Cantitățile mai mari de alimente necesită de regulă un timp de gătire ceva mai lung, cele mai mici unul mai scurt.

Recomandăm să scuturați alimentele la fiecare 5 minute în timpul procesului de gătire, pentru a obține un rezultat de gătire uniform.

Sfat: Recomandăm să reglați o alarmă la fiecare 5 minute pentru reamintire

Rezumat caracteristici tehnice FRITEUZA LIDL cu Aer Cald :
Pentru prajire fara ulei sau grasime suplimentara
Capacitate: 3,5 litri
Putere: 1634 W

Pentru momentele în care vrei să pregătești ceva dulce cu cei mici, cei de la LIDL adus un ajutor de nădejde: robotul de bucătărie Silvercres.

Un produse profesional care se alatura celorlalte produse electrocasnice de bucatarie produse Silvercrest este ideal pentru framântare, amestecare si mixare

Silvercrest Kitchen Tools are o putere de 1300 W si dispune conform manualului de utilizare 10 trepte pentru reglarea vitezei si o functie suplimentara Puls.

Caracteristici ROBOT Silvercrest Kitchen Tools conform manualului de utilizare:
Castron din inox mare, detașabill, cu capacitatea de 6,3 l
Braț oscilant cu mâner de reglare pentru o schimbare ușoară a accesoriilor
Inclusiv protecţie împotriva stropilor, recipient de amestecare din sticlă, cârlig pentru frământat, tel şi element de amestecare
Cârlig pentru frământat şi tel cu strat antiaderent din Teflon
Element mixer cu cuţit din inox şi capac cu orificiu pentru umplere
Protecţie împotriva supraîncălzirii

Mărunțitorul electric Silvercrest Kitchen Tools este perfect pentru legume, verdeață, ceapă, nuci, dar și alte produse. Acesta are lame din inox, buton turbo pentru putere extra și include un disc pentru a prepara frișca. Produsul se refăsește la doar 49.99 lei.

Citește și: LIDL vinde joi un produs care va face furori. Nici de Black Friday nu este aşa ofertă la gadgeturi