Lidl, veşti excelente pentru clienţi înainte de weekend. Se anunţă promoţii uriaşe la o mulţime de produse. Uite ce poţi cumpăra la preţuri de nimic

Lidl vine cu veşti excelente pentru clienţi înainte de weekend. Retailerul anunţă reduceri uriaşe la o mulţime de produse, începând cu data de 17 ianuarie.

14 ian. 2022, 20:15
Lidl, veşti excelente pentru clienţi înainte de weekend. Se anunţă promoţii uriaşe la o mulţime de produse. Uite ce poţi cumpăra la preţuri de nimic
Lidl, veşti excelente pentru clienţi înainte de weekend. Se anunţă promoţii uriaşe la o mulţime de produse

Lidl, veşti excelente pentru clienţi înainte de weekend. Între 17 și 23 ianuarie produsele tale preferate sunt la reduceri în toate magazinele din ţară.

Lidl, veşti excelente pentru clienţi înainte de weekend

Citeşte şi Lidl vine cu oferte senzaționale la aceste accesorii auto. Toți șoferii trebuie să se grăbească să le ia de la raft!

Lidl te invită să descoperi surprizele săptămânii viitoare.Vei avea parte de o mulţime de oferte la o gamă largă de produse.

„Între 17 și 23 ianuarie, te așteptăm pe la noi cu mărcile tale preferate, bucate alese din toate regiunile , unelte Parkside pentru atelier și haine pentru un outfit călduros”, anunţă retailerul pe pagina de facebook.

Produsele Parkside vor fi disponibile în toate magazinele din ţară şi vor beneficia de promoţii speciale. Pe lângă acestea, de reduceri vor beneficia mai multe produse tradiţionale româneşti. De exemplu, 100 de grame de muşchi file de porc de la „Cămara noatră” costă mai puţin cu 28 la sută, preţul fiind de doar 3,49 de lei. 150 de grame de Smântână din lapte de bivoliţă cu 25 la sută grăsime costă 2,99 de lei. Caserola de 250 de grame de roşii cherry costă începând cu 17 ianuarie doar 2,99 de lei.

Pe lângă ofertele disponibile în noul catalog, aşa cum era de aşteptat, clienţii fideli Lidl pot beneficia de alte reduceri datorită cardurilor LIDL PLUS.

Precizăm că reducerile de pe cardul LIDP PLUS sunt actualizate săptămânal.

Vezi reducerile la toate produsele din noul catalog AICI. 

Lidl este un lanț de magazine de tip discount fondat în Germania, operat de concernul Lidl Stiftung & Co. KG cu sediul în orașul Neckarsulm. Lidl deține peste 10.000 de magazine la nivel internațional. Acestea se află situate în Germania, Franța, Austria, Belgia, precum și în alte țări din Europa de Vest, Europa Centrală, Europa de Nord și Europa de Est.

Citeşte şi Cât sunt salariile la LIDL şi Kaufland! Care este supermarketul surpriză care oferă 4.000 Ron în mână tuturor angajaţilor din România!