LIDL vine cu o ofertă-bombă. Preţuri de pomană la cadourile de Crăciun. Figurinele din Patrula Căţeluşilor şi tobele electronice, la preţuri de pomană!

Imediat după promoţiile lansate de Black Fridaz, Lidl scoate la bătaie noi oferte imbatabile cu ocazia Crăciunului.

15 nov. 2021, 08:25
LIDL vine cu o ofertă-bombă. Preţuri de pomană la cadourile de Crăciun. Figurinele din Patrula Căţeluşilor şi tobele electronice, la preţuri de pomană!

LIDL vine cu o ofertă-bombă de Crăciun. Cei mai răsfăţaţi de preţurile mici vor fii chiar copiii. Marele retailer a pregătit o serie întreagă de cadouri pentru Sărbătorile de iarnă la preţuri de nimic.

LIDL vine cu o ofertă-bombă de Crăciun. Preţuri de pomană la tobele electronice. Figurine din Patrula Căţeluşilor la doar 49 de lei!

Marile vedete ale acestei promoţii sunt tobele electronice care se răgăsesc la preţul de doar 249 de lei. Acestea vin la pachet cu un set de beţe. Tobele electronice au 6 pad-uri dinamice: Snare, Hit-Hat, High Tim, Crash, Ride, o pedală de picior pentru Bass Drum şi Hit-Hat, 10 ritmuri demo pentru redare. Instrumentul muzical are dimensiunea de 63×41,5×24,5.

Alt produs aşteptat de cei mici este setul cu figurine înoţit de autovehicul cu licenţa atrula Căţeluşilor. Acesta se va regăsi la preţul imbatabil de doar 49 de lei.

În toate magazinele Lidl aveţi posibilitatea de a plăti în numerar sau cu cardul dumneavoastră. Avantajul e că în acest mod puteţi achita chiar şi valori ridicate, fără a trebui să purtaţi la dumneavoastră suma respectivă în numerar.

Dorind diversificarea modalităţilor de plată acceptate în magazinele reţelei sale, Lidl oferă posibilitatea de plată cu tichete de masă şi tichete cadou comercializate de Sodexo, ChequeDejeuner, Edenred, precum şi cu cardurile Compliments, oferindu-le clienţilor săi flexibilitate maximă în privinţa opţiunilor de plată a cumpărăturilor.

Plata contactless este disponibilă la toate casele de marcat.

Pentru moment, plata cu două carduri pentru un singur bon de cumpărături nu este posibilă.

Când vrei să răsplătești fidelitatea sau pur și simplu să îți surprinzi angajații sau colaboratorii, alege voucherele de cumpărături Lidl, iar ei își vor cumpăra exact ce își doresc.
Află care sunt avantajele voucherelor cadou.

1. Ușor de folosit

Vouchere de cumpărături pot fi folosite ușor la casele de marcat din magazinele Lidl, pentru ca nu sunt nominale, deci nu trebuie completate.

2. Mai multe opțiuni

Voucherele au valori nominale diferite (50 lei, 100 lei, 200 lei, 500 lei) dintre care poți alege.

3. 365 de zile

Din momentul în care a fost emis, voucherul de cumpărături poate fi folosit în decurs de 1 an, în oricare din magazinele Lidl din țară.

4. Convenabil pentru compania ta

Voucherul de cumpărături are un cost minim de producție, care include tipărirea și contravaloarea lui efectivă, transportul fiind suportat de către Lidl.

5. Cadoul perfect*

Voucherele pot fi folosite pentru achiziționarea oricăror produse comercializate în magazinele LIDL, de pe teritoriul României, cu excepția țigărilor și băuturilor alcoolice, însă nu pot fi preschimbate în bani.

6. Livrare comandă**

Toate voucherele comandate vor fi produse și livrate în maximum 21 de zile de la data primirii confirmării de plată.

Citeşte şi: Surpriza de la LIDL înainte de Crăciun, produsele se află de azi la raft. Preţuri mai mici ca de Black Friday!