Lidl bagă la raft produse adorate de români, din 18 aprilie. Vor fi disponibile în toate magazinele, cu prețuri reduse

Începând de marți, Lidl va avea pe rafturi produse adorate de români, în toate magazinele, cu super reduceri.

17 apr. 2023, 23:11
Lidl bagă la raft produse adorate de români, din 18 aprilie. Vor fi disponibile în toate magazinele, cu prețuri reduse

Care sunt produsele care apar de mâine pe rafturile Lidl. Vor fi în toate magazinele începând după Paște și au prețuri reduse.

Lidl vine cu super oferte pentru români. Produsele au fost deja anunțate, iar de marți, 18 aprilie, vor fi disponibile în toate magazinele,

Produse cu prețuri reduse la Lidl

Iaurtul cremos în stil grecesc este redus cu 20% și va costa numai 3,99 lei, prețul inițial fiind de 4,99 lei. Mălaiul va fi și el redus și va costa doar 2,39 lei. Berea blondă poate fi și ea cumpărată la preț redus – pentru șase beri cumpărate plătești cinci.

Citește și: Produse cu doar 2 lei la LIDL. Ce pot cumpăra românii aproape pe nimic

Carnea pentru gulaș din piept de pui va fi la reducere la Lidl începând din 18 aprilie, Va costa 11,99 lei. Carnea de porc pentru șnițele ca fi și ea redusă și va costa 11,99 lei.

Cârbații francezi și mixul grill de pui condimentat sau ciabatta cu măsline se află și ele pe lista produselor cu stoc limitat.

Fileul de somon este redus cu 20%, dar și parmezanul. Mozarella de bivoliță este redusă cu 20%, iar uleiul va fi mai ieftin și va costa 10,99 lei, în loc de 12,99 lei.

Citește și: Ce a găsit o femeie într-o pungă cu banane cumpărată de la Lidl. „M-am uitat în jos și m-am gândit. Ce naiba este asta?” FOTO

În ceea ce privește secțiunea Lidl Plus, retailerul anunță că pieptul de pui va costa 2,65 lei pe 100 de grame, de la 3,09 lei.

Șunca din piept de pui poate fi și ea cumpărată la un preț mai mic. Ceapa verde se va vinde la prețul redus de 1,29 lei pe legătură.

Nucile pecan vor fi reduse, o singură pungă costând numai 5 lei. Vinul roșu sec va fi și el redus cu 30%.