Lidl vine cu oferte bombă de Crăciun. Cumpără cele mai inedite cadouri la preţuri de nimic

Şi anul acesta Lidl îşi surprinde clienţii cu cele mai inedite oferte de sărbători. Cei care se gândesc deja să achiziţioneze primele daruri pentru Crăciun au de unde alege. Lidl oferă o gamă largă de produse ce pot fi cadouri minunate pentru cei dragi.

02 dec. 2021, 17:59
Lidl vine cu oferte bombă de Crăciun. Cumpără cele mai inedite cadouri la preţuri de nimic

Lidl vine cu oferte bombă de Crăciun. Pe rafturile magazinelor din întreaga ţară se găsesc o mulţime de produse ce pot fi cadouri grozave pentru rude şi prieteni.

Lidl vine cu oferte bombă de Crăciun

Decoraţiunile de Crăciun ocupă deja un loc special pe rafturile magazinelor. Clienţii Lidl au de unde alege cele mai frumoase decoraţiuni iluminate cu LED. Acestea sunt produse de Livarno Home și variază de la crenguțe decorative cu 80 de LED-uri, la instalație luminoasă în formă de fulgi de nea cu 200 de LED-uri. Lild vinde și o instalație în formă de țurțuri cu 128 de LED-uri, cât și lumânări cu LED, fără flacără, din ceară naturală.

Citeşte şi Lidl vine cu noi oferte bombă pentru clienţii săi. Produsele pentru care se vor bate toţi românii sunt deja pe rafturile magazinelor din toată ţara

De asemenea, Lidl vine cu o ofertă bogată de brazi artificiali pentru toate gusturile.

Cele mai interesante cadouri pe care le puteţi oferi sunt, cu siguranţă, puloverele tematice cu leduri și sunete, disponibile atât în variante pentru bărbați, cât și pentru femei.

Pijamalele, şosetele şi alte decoraţiuni pot fi de asemenea cadouri minunate pentru cei dragi.

Anul acesta se poartă şi cadourile practice. Astfel că, Lidl s-a gândit că sculele electrice ar fi nişte cadouri minunate pentru bărbaţi.

Sculele de la Parkside de săptămâna aceasta sunt la mare căutare. Acestea conţin un ferăstrău pendular, o șurubelniță cu acumulator, bormașină cu acumulator, șlefuitor cu bandă, sau șlefuitor de precizie, cât și o lampă de lucru, un cablu prelungitor, burghie pentru bormașină și alte accesorii utile pentru „meșterit” acasă, potrivit go4it.ro.

Prețurile sunt accesibile, variind între 14,99 lei pentru clești de fixare, sau 19,99 pentru burghie, până pe la 89 lei pentru șurubelniță, 139 lei pentru ferăstrăul pendular sau 249 lei pentru bormașina cu acumulator.

Citeşte şi Lidl, noi surprize pentru clienţi. Ce primeşti GRATIS dacă îţi faci cumpărăturile din magazinele sale