Lidl vine cu oferte incredibile. Produsele care intră joi în magazine. Va fi bătăie pe ele

Lidl își surprinde de fiecare dată clienții cu cele bune oferte. De joi intră în magazine o mulțime de produse la prețuri extrem de accesibile.

23 nov. 2022, 20:26
Lidl vine cu oferte incredibile. Produsele care intră joi în magazine. Va fi bătăie pe ele

Lidl își surprinde de fiecare dată clienții cu cele bune oferte. Cum ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă, Lidl are începând de joi 24 de produse foarte ieftine.

Ce produse vor fi la ofertă joi la Ldil

Copiii sunt cei care așteaptă nerăbdători să vină Crăciunul și să primească cadouri de la Moș Crăciun. Aceștia pot merge deja la Lidl și asta pentru că în ofertă intră de joi mai multe jucării precum păpuși și mașinute, așa că au timp să-i scrie din timp lui Moș Crăciun.

O jucărie pentru băieți, mai exact un camion, marca Playtive Racers, costă doar 94,99 de lei bucata. Unul dintre produsele preferate de copii  este un „Monster Truck”, tot marca Playtive Racers, care va fi la prețul de  29,99 de lei bucata.

De asemenea, nici fetele nu trebuie uitate și asta pentru că Lidl vine cu oferte de nerefuzat și pentru acestea. De exemplu o „Păpușă Kim”, marca Playtive,  costă 79,99 de lei bucata. Fetele se mai pot juca și cu cu o „Păpușă Toni, cu funcții”, aceasta costând doar 99,99 de lei bucata.

Așa că anul acesta Moș Crăciun are de unde alege cadouri pentru cei mici.

Citește și: LIDL vine cu oferte BOMBĂ pentru românii care vor să se pregătească de Sărbători din timp. Va fi bătaie la rafturi

Când a fost construit primul magazin Lidl în România

În țara noastră, compania este prezentă din 2005 prin divizia Kaufland. În anul 2009 cele două rețele deținute de Lidl & Schwarz, Kaufland și Plus, au realizat vânzări de aproximativ 1,3 miliarde de euro.  În anul  2011, magazinele Plus au fost redenumite în Lidl, iar în mai 2012 rețeaua a ajuns la 137 magazine și 3.300 de angajați.

Lidl este astăzi unul dintre cele mai frecventate magazine și asta pentru că au niște oferte foarte bune și o gamă variată de produse.

Citește și: Alertă alimentară la LIDL! Un sortiment de chifteluțe de cod a fost retras de la raft din cauza unei posibile contaminări