Lidl vine cu produsul perfect pentru cei care lucrează de acasă, stând în pat

De săptămâna viitoare, Lidl va vinde un dispozitiv util pentru cei care folosesc laptopuri, tablete sau smartphone-uri în timp ce stau în pat.

21 oct. 2022, 19:33
Lidl vine cu produsul perfect pentru cei care lucrează de acasă, stând în pat

De joi, 27 octombrie, intră în oferta Lidl o măsuță multifuncțională Mebus. Produsul poate susține laptopuri, tablete sau smartphone-uri. Acest dispozitiv poate fi folosit pentru gaming, urmărirea de file și seriale sau dacă lucrați de acasă.

Măsuța are un sertar în lateral, picioare pliabile, suport pentru pix sau stilou și suport pentru pahar. Gaura din suportul pentru tablete și smartphone-uri permite încărcarea acestor dispozitive, atunci când sunt așezate pe măsuță.

Citește și: Ce produse ieftine apar de joi în toate magazinele Lidl România. Clienții se vor bate pe ele

masă Lidl

Dispozitivul are dimensiunile 60 x 40 x 4,5 cm atunci când este pliat, iar deschis dimensiunile 60 x 40 x 26 cm. Are o greutate de aproximativ două kilograme.

Pentru a nu deteriora supafețele pe care este așezată, masa are colțurile picioarelor acoperite de un material moale, iar blatul este compus din MDF.

Măsuța vândută de Lidl poate fi folosită chiar și pentru servirea micului dejun la pat. Modelul vândut de hipermarket va avea prețul promoțional de 60 de lei. Pe eMAG, același produs pornește de la prețul de 90 de lei, dar modelul respectiv nu are sertar lateral.

Un produs similar cu cel care va fi disponibil la Lidl este disponibil la CatMobile.ro la prețul de 90 de lei.

Citește și: Ce conține, de fapt, pateul de porc. Românii trebuie să afle ce cumpără de la Lidl, Kaufland sau orice magazin