Liga 1 s-ar putea întrerupe din cauza pandemiei. Ce spune ministrul Eduard Novak

Creșterea numărului de infectări şi intrarea mai multor zone în scenariul roşu au reaprins temerile legate de întreruperea Ligii 1. Eduard Novak, ministrul Tineretului şi Sportului, a evitat un răspuns concret, dar a ținut să sublinieze că "se poate orice".

22 sept. 2021, 11:30
Liga 1 s-ar putea întrerupe din cauza pandemiei. Ce spune ministrul Eduard Novak

Liga 1 s-ar putea întrerupe din cauza pandemiei. Eduard Novak, ministrul Tineretului şi Sportului, a evitat un răspuns concret pe aceastră temă, dar a ținut să sublinieze că „se poate orice”.

Liga 1 s-ar putea întrerupe din cauza pandemiei

România a înregistrat în ultimele 24 de ore, conform Grupului de Comunicare Strategică, cel mai mare bilanț zilnic al infectărilor cu SARS-CoV-2 din 2021, iar fotbalului românesc se teme pentru o nouă întrerupere. Eduard Noavk a evitat să ofere un răspuns concret, dar a lăsat de înțeles că există riscul să fie luate și astfel de măsuri.

Gigi Becali, afectat grav de falimentul City Insurance. Suma imensă pierdută de patronul lui FCSB

„Deocamdată aşteptăm să vedem cum va fi evoluţia pandemiei. Cred că miercuri după şedinţa de Guvern vom avea mai multe informaţii. Deocamdată nu se schimbă nimic şi aşteptăm să vedem încotro merg lucrurile. Sperăm ca fanii să rămână pe stadioane şi cumva să reuşim să reglementăm lucrurile. Acum nu vreau să declar nimic până nu avem nimic oficial. Ar fi prematur să ies cu o declaraţie când nu avem nimic oficial din partea Ministerului Sănătăţii sau a domnului Arafat sau a CNSU”, a declarat ministrul TS, citat de Fanatik.

„Se poate orice, dar haideţi să ţinem pumnii strânşi să nu mai evolueze pandemia! Vă daţi seama că ar fi dramatic dacă s-ar ajunge la suspendarea activităţii sportive, mai ales după o asemenea relaxare în care ne-am pus speranţa că putem să facem sport, că putem să mergem pe stadioane. E foarte greu să te întorci la situaţia aceea. Dar eu tot am speranţa să rămânem la acest nivel şi sper să nu ajungem la măsuri drastice”, a mai declarat Eduard Novak.


loading...
Partenerii noștri