Like Creaţa a născut. Prima poză cu bebeluşul

Like Creaţa a născut zilele trecute o fetiţă perfect sănătoasă. Cristina Lupu, fostă membră a proiectului LikeOne, nu a indicat ziue exactă în care a devenit mămică, însă a anunţat că pe 8 martie va pleca acasă cu bebeluşul.

08 mart. 2021, 16:53
Like Creaţa a născut. Prima poză cu bebeluşul
Cristina Lupu, LikeCreaţa. Sursa FOTO: Facebook LikeCreaţa

Like Creaţa a născut şi a vrut să dea chiar ea marea veste. Vizibil obosită după naştere, vloggeriţa s-a fotografiat alături de micuţă afişând un zâmbet larg. Totodată, ea a anunţat că pe 8 martie amândouă pleacă acasă.

Like Creaţa a născut o fetiţă

O iubesc de mor. Da, am nascut si suntem bine, dar n-am apucat sa postez… e prea frumos cu ea si am uitat de Insta/Fb. Va super multumesc pentru mesaje. Ne revedem curand. PS: maine mergem acasa. #zilemagice”, a scris Like Creața în descrierea fotografiei.

Citeste si Cât a plătit CBS ca Meghan Markle să „distrugă” public familia regală? Interviul care a scandalizat Marea Britanie a costat peste 7 milioane de dolari

Cristina și iubitul său au dat vestea cea mare fanilor, şi anume că aşteaptă un copil, în cadrul unei ședințe foto speciale, în care tânăra și-a arătat burtica într-o ținută sexy. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, chiar şi pe prietenii foarte apropiaţi, care nici ei nu ştiuseră nimic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LikeCreata 💫 (@likecreata)

Proiectul Like One s-a destrămat în 2018

Like Creața și Ruxi formau cuplul „Like One”, care prezenta activitățile a două bune prietene și situațiile mai bune sau mai puțin bune prin care acestea treceau.

În vara anului 2018, după trei ani de colaborare, Creaţa şi Ruxy s-au despărţit. Ele au continuat să activeze în zona de online cu proiecte separate. Asupra motivului despărţirii planează misterul până în ziua de azi. Potrivit cancan.ro, au existat speculații potrivit cărora Creața ar fi renunțat la proiectul cu Ruxi din pricina faptului că aceasta din urmă s-ar fi axat prea mult pe conținut cu tentă sexuală, ceea ce Creţei i-ar fi displăcut profund.

Citeste si Oprah, în vizită la „ferma” de găini a micuţului Archie, fiul prinţului Harry. Imagini inedite din interviu VIDEO

Like Creaţa a declarat, însă, la acea vreme, pentru Libertatea, că nu s-au certat, ci că au ales să o apuce pe drumuri separate deoarece nu mai aveau aceleaşi viziuni.

LikeOne va rămâne proiectul de suflet. Nu regret că s-a terminat pentru că așa e cel mai bine, în schimb îmi pare rău pentru urmăritorii noștri, care iubeau mult acest concept. Oricum, ei știu că sunt cea mai tare comunitate de pe online și le mulțumim că ne-au susținut și încurajat în nebunia noastră. Dar acesta nu e sfârșitul, doar schimbăm foaia. LikeCreața, noul meu proiect, mă va reprezenta 100% și sper să fie la fel de iubit. Doamne ajută”, declara Cristina alias LikeCreața, în 2018, pentru Libertatea.