Lili Sandu a renunţat definitiv la acest aliment. Vedeta a slăbit spectaculos după naştere

Lili Sandu a renunţat definitiv la acest aliment. Vedeta a născut primul ei copil, în urmă cu doi ani, şi s-a confruntat cu lupta kilogramelor, însă a reuşit să le dea jos şi să revină la silueta dinaintea sarcinii. Timp de câţiva ani, actriţa a fost vegană.

30 iun. 2022, 10:25
Lili Sandu a renunţat definitiv la acest aliment. Vedeta a slăbit spectaculos după naştere
Lili Sandu a renunţat definitiv la acest aliment

Lili Sandu a renunţat definitiv la acest aliment. După ce a născut, vedeta a reuşit să slăbească într-un timp destul de scurt, iar acum are un trup ca prin inel. Ea a mărturisit că a adoptat un stil de viață echilibrat, asta după ce a fost adepta regimului vegan mai mulți ani.

Lili Sandu a renunţat definitiv la acest aliment

Actrița a fost invitată, recent, în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a dezvăluit cum se menține în formă la cei 43 de ani. Vedeta a fost vegană mai mulți ani la rând, însă a renunțat la idee, iar acum consumă carne. În schimb, a eliminat produsele lactate din alimentaţie.

Citeşte şi: Cum a scăpat Lili Sandu de kilogramele în plus după naștere. Artista a slăbit 17 kilograme în doar două luni

Șapte ani am fost strict vegană și veneam în România și mâncam doar salată de vinete, pentru că pe vremea aia, când veneam la mama îmi zicea: Eu ți-am gătit, acum nu vii la mine acasă cu prostii de astea, cu vegană. I-a luat ceva timp să înțeleagă. Mâncam la mama, nu exista, era vorba de respect. Dar în altă parte, nu.

Acum nu mai sunt vegană, dar mi-am echilibrat organismul și știu ce să mănânc și când să mănânc. În plus, țin post două zile pe săptămână, miercuri și vineri, dar am renunțat de tot la lactate și la ce înseamnă lapte de vacă. Câteodată mai mănânc lapte de capră. Încerc să păstrez un echilibru”, a declarat Lili Sandu în cadrul podcastului Acasă la Măruță.