Lili Sandu se confruntă cu probleme de sănătate: ”Simt că nu pot să mai respir. Practic, simt că mă duc”

Lili Sandu se confruntă cu o problemă de sănătate extrem de întâlnită în zilele noastre. Vedeta a dezvăluit că se luptă cu atacurile de panică.

06 oct. 2022, 08:52

Lili Sandu și-a luat inima în dinți și a dezvăluit că se confruntă cu o problemă de sănătate extrem de des întâlnită în zilele noastre. Din păcate, vedeta se luptă cu atacurile de panică și spune că zgomotul de motocicletă îi declanșează anxietatea.

Citește și Mihai Trăistariu, traumatizat de experienţele trăite la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Am fost îngrozit. M-am băgat în ceva ce nu am crezut că o să trăiesc. Am intrat în depresie și am slăbit șase kilograme”

„M-a speriat foarte tare sunetul ăsta și cumva e înmagazinat în subconștientul meu. Da, eu chiar am stări de anxietate și trăim vremuri complicate și mulți dintre noi se confruntă cu genul ăsta de stări. Am întâlnit foarte multe persoane care au tulburări de anxietate, foarte multe prietene, pe unde mai merg, la întâlniri și așa mai departe… care se plâng de acest lucru. Ceea ce mă face să cred că este cumva afecțiunea zilelor noastre’, a spus Lili Sandu, la Pro TV.

În speranța că și alți oameni vor recunoaște semnele și vor ști cum să gestioneze atacul de panică, frumoasa vedetă a explicat care sunt simptomele cu care se confruntă.

„Am un atac de panică, simt că nu pot să mai respir. Practic, simt că mă duc’, a mai spus Lili Sandu.

Depresia este considerată boala secolului. În ultimii ani, tot mai multe persoane s-au confruntat cu depresia, anxietatea sau cu atacurile de panică. Aceste stări nu le-au ocolit nici pe vedete, unele dintre ele confruntându-se și acum cu ele.

„Da, eu m-am întâlnit cu toate. Oricum depresia comediantului este din naștere la noi. Nu am depășit-o încă”, a spus Mihai Bobonete, la „Vorbește Lumea”, de pe ProTV.

Și Anca Țurcașiu face parte dintre vedetele care se confruntă aceste stări. Recent, ea mărturisit ce face ca să își controleze emoțiile.

„Simți că mori într-un atac de panică, indiferent de ce natură este el, indiferent dacă îți activezi o frică puternică de avion sau știu eu ce alte frici.. e frica de moarte de fapt, la atacurile de panică. Îți dai seama că mori și că nu poți face nimic. E bine să încerci să te relaxezi, să-ți relaxezi musculatura și să respiri controlat și să te focusezi pe respirație, ca să îți muți atenția de la frica respectivă. Așa am învățat eu. Totul ține de tine. Poți să faci terapie, poți să faci o mulțime de lucruri. Dacă tu nu te ajuți și nu vine o putere din tine să depășești aceste situații, e foarte complicat. Eram total diferită în tinerețe. Astăzi sunt mult mai relaxată și mult mai calmă, mult mai înțeleaptă și cu capul pe umeri, analizez, nu dau frâu emoțiilor. Am lucrat mult la mine”, a mărturisit și Anca Țurcașiu.

Citește și Mihai Neșu, sfaturi pentru cei care se află în necaz sau depresie: ”Sunt momente în care nimeni nu poate să intre acolo în sufletul tău, să te ajute”