Lili Sandu și Silviu Țolu vor să-și mărească familia. Actrița mai vrea un copil, la 44 de ani. „Nu sunt genul care să facă un copil și după 3 luni să-l las cu bona. Mă dedic, așa sunt eu creată”

Lili Sandu și logodnicul ei, Silviu Țolu, au împreună un copil, pe Thomas Jay Cristian, în vârstă de trei ani și trei luni. Recent, actrița a mărturisit că ea și partenerul se gândesc deja la cel de-al doilea copil, însă lasă lucrurile să meargă de la sine.

06 dec. 2023, 18:42
Lili Sandu și Silviu Țolu vor să-și mărească familia. Actrița mai vrea un copil, la 44 de ani. „Nu sunt genul care să facă un copil și după 3 luni să-l las cu bona. Mă dedic, așa sunt eu creată”

„Mi-aș dori tare mult. Eu sunt singură la părinți, Silviu e singur la părinți”, a spus Lili Sandu pentru Unica. Cu toate acestea, prezentatoarea TV spune că nu știe dacă este pregătită să o ia de la capăt cu două lucruri, sarcina în sine și primul an de maternitate, care au fost destul de dificile pentru ea.

„Cu sarcina în sine am avut ceva probleme și am fost afectată emoțional de faptul că s-a lăsat un pic așteptat Thomas. (…) Pur și simplu lăsăm în voia sorții. Și a fost destul de dificil primul an de maternitate pentru mine. Am vorbit despre asta”, a mai declarat Lili Sandu, în exclusivitate la Fresh by Unica.

Citește și Dan Bittman a pus ochii pe Delia! După ce a cochetat cu Denise Rifai, solistul de la Holograf e gata să facă o nouă cucerire: „E mortală!”

Primul an cu copilul a fost un carusel de emoții, a mărturisit Lili Sandu. Acum a spus că e într-un moment al vieții ei în care se întâmplă multe lucruri frumoase, dar că nu știe dacă ar putea pune din nou totul pe pauză.

„Nu sunt genul care să facă un copil și după 3 luni să-l las cu bona. Un an de zile cel puțin am dispărut. Mă dedic, așa sunt eu creată. Dar cât am? 44. Ce are dacă intrăm în cartea recordurilor la 50 și născut natural?” a mai declarat Lili Sandu, pentru UNICA.ro.

Lili Sandu a mai spus că își face analize periodic și că i-ar plăcea foarte mult să-i facă lui Thomas un frățior sau o surioară.

„Nu știi niciodată viața. Eu mă simt bine, sunt sănătoasă, îmi fac analizele periodic. Doctorul meu ginecolog spune că nu a văzut nici la femei de 30 de ani așa hormoni. Alimentația celor 7 ani m-a ajutat foarte mult. Mi-aș dori să mai existe cineva, un frățior sau o surioară pentru Thomas, pentru că s-ar avea. Dacă nu există e perfect și așa. El face cât 100 de băieți și 100 de fete, nu e nicio problemă”, a mai declarat Lili Sandu, la Fresh by Unica.

Până să devină, la rândul ei, mamă pentru a doua oară, Lili Sandu se bucură pentru prietena ei, Catrinel Menghia, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Modelul și iubitul ei, producătorul italian de film Massimiliano Di Lodovico, mai au o fetiță, Caroline Léon, în vârstă de aproape 5 ani. „M-am bucurat tare mult pentru că știam că-și mai doreau un copil și ea și Massi. Chiar am fost la Roma și m-am văzut cu ea. E fericită, împlinită, adorabilă. E superbă cu burtică. Nu s-a îngrășat, nu știu cum a făcut. I-am zis că, dacă o să mai fiu vreodată în aceeași situație, să rămân însărcinată, o sun să-mi spună ce mănâncă. Arată superb”, a mai declarat Lili Sandu.

Citește și Prin ce coșmar a trecut Andreea Bănică din cauza tatălui alcoolic: „Știam că vine. Auzeam cum ne înjură”