Limuzină incendiată în cartierul bucureştean Drumul Taberei

Încă o maşină a ars ca o torţă în cartierul Drumul Taberei, după un incident similar petrecut în urmă cu aproximativ o săptămână. De această dată se pare că a fost vorba despre o reglare de conturi.

RomaniaTV.net
07 nov. 2011, 07:10
Limuzină incendiată în cartierul bucureştean Drumul Taberei

O limuzină a ars complet în noaptea de duminică spre luni în cartierul Drumul Taberei, din Capitală, iar proprietarul se plânge că a fost victima unei răzbunări. Bărbatul îi bănuieşte chiar pe colegii de serviciu, care, spune el, ar avea să-i dea o sumă mare de bani.

Maşina care a ars valorează în jur de 15.000 de euro. Proprietarul lucrează la o firmă de organizări evenimente şi spune că e posibil ca incendiul să aibă legătură cu ceea ce i s-a întâmplat la serviciu. „Au fost nişte incidente acum vreo patru săptămâni la unul dintre evenimentele pe care le organizăm. Nu am crezut vreodată că se pot preta la astfel de gesturi, dar se pare că lucrurile stau cu totul altfel. Din păcate nu am Casco, nu am fost atât de inspirat, pentru că într-o lume normală cred că nimeni nu se gândeşte că i se poate întâmpla aşa ceva”, a spus proprietarul maşinii.

Proprietarul a mai spus că înainte de a fi incendiată, maşina i-a fost mutată din locul în care o parcase. Cazul e anchetat acum de poliţie.