Lindsay Lohan, încătuşată: Tribunalul i-a revocat eliberarea condiţionată

Actriţa Lindsay Lohan face din nou să se vorbească despre ea. Justiţia americană a decis să revoce suspendarea pedepsei sub supraveghere de care beneficiase Lohan.

RomaniaTV.net
20 oct. 2011, 06:26
Lindsay Lohan, încătuşată: Tribunalul i-a revocat eliberarea condiţionată

Justiţia californiană a revocat miercuri măsura de eliberare condiţionată a actriţei, acuzate că nu a respectat condiţiile suspendării pedepsei, a anunţat Curtea superioară din Los Angeles. Actriţa de 25 de ani a fost încătuşată la tribunal, dar a fost eliberată repede, după ce a plătit cauţiunea de 100.000 dolar, scrie Agerpres.

O nouă audiere a fost stabilită pe 2 noiembrie. Judecătoarea Stephanie Sautner a spus că actriţa a lipsit la nouă întâlniri dintr-un centru social pentru femei, unde trebuia să efectueze muncă în folosul comunităţii, în cadrul condamnării pentru furtul unui colier, în luna mai. ‘A fost nerespectare după nerespectare’, a afirmat judecătoarea la audiere. ‘Eliberarea condiţionată este un cadou. Un cadou, nu un drept’, a adăugat ea.

În afară de faptul că actriţa a avut absenţe de la centrul social, atunci când a mers a stat doar o oră, în loc de minim patru prevăzute în condiţiile eliberării condiţionate. Judecătoarea a mai stabilit ca Lohan să efectueze cel puţin 16 ore de muncă în interesul comunităţii la morga din Los Angeles înaintea audierii din 2 noiembrie.

În cadrul condamnării pentru furtul unui colier evaluat la 2.500 dolari, Lindsay Lohan a fost condamnată la 480 de ore de muncă în folosul comunităţii şi la 120 de zile de închisoare, pe care le-a efectuat acasă, ca urmare a unui acord încheiat cu Parchetul. Această condamnare era rezultatul nerespectării condiţiilor eliberării condiţionate în urma conducerii în stare de ebrietate şi a deţinerii de stupefiante.