Bilet Gara de Nord- Aeroportul Otopeni. Anunţul făcut de Valentin Iordache

Bilet Gara de Nord- Aeroportul Otopeni. Trenurile au început să circule, duminică, 13 decembrie, la intervale de 40 de minute. Valentin Iordache, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), a scris pe Internet cât costă un bilet.

14 dec. 2020, 18:34
Bilet Gara de Nord- Aeroportul Otopeni. Anunţul făcut de Valentin Iordache
Cât costă un bilet cu trenul, Gara de Nord- Aeroportul Otopeni

Bilet Gara de Nord- Aeroportul Otopeni. „O veste bună pentru angajații de pe platforma Otopeni: CFR Călători a pus în vânzare, la ghișeele și automatele proprii, #ABONAMENTE pentru trenul către/dinspre Gara de Nord. Tarife: 85 lei/lună sau 25 lei/săptămână!„, a scris pe pagina sa de Facebook, Valentin Iordache, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Citeşte şi: Caz incredibil în aeroport. O familie a fost dată jos din avion din cauză ca a refuzat să-i pună mască fetiţei de 2 ani

Bilet Gara de Nord- Aeroportul Otopeni

O veste bună pentru angajații de pe platforma Otopeni: CFR Călători a pus în vânzare, la ghișeele și automatele proprii,…

Publicată de Valentin Iordache pe Luni, 14 decembrie 2020

Bilet Gara de Nord- Aeroport Otopeni. Unul dintre internauţi a întrebat dacă circulă doar angajaţii aeroportului sau sunt şi călători:”Până la urmă există și călatori? Nu mă aștept să îl ia cu asalt, că e și pandemie, oamenii nu știu de el… dar totuși, sunt?„.

Răspunsul lui Valentin Iordache: „Şi eu sunt puțin surprins – sunt mai mulți decât mă așteptam! Dar trenul e (mai ales la noi) mai de încredere decât taxiul și chiar decât autobuzul. În plus, străinii se uită prima dată la tren! Și eu când merg “afară” caut întâi dacă există tren/metrou de la aeroport. e foarte bine că sunt angajati. Dar vor incepe sa apara tot mai multi pasageri de pe cursele aeriene…„.

Întârzieri a trenurilor care leagă Gara de Nord de Aeroport

Potrivit CFR, din cauza unor probleme tehnice neprevăzute, trenurile care leagă Gara de Nord de aeroportul Otopeni au înregistrat întârzieri încă din prima zi de circulaţie.

Acestea au început să circule în noaptea de sâmbătă spre duminică, însă au apărut deja primele probleme.

Dat fiind faptul că este prima secție de cale ferată, pe care se aplică sistemul de operare de tip „cadențat”, pe o linie nouă și cu o instalație nouă, au apărut aceste probleme tehnice, însă ele au fost deja identificate și vor fi rezolvate în scurt timp, spune compania într-un comunicat de presă.

Citeşte şi: Aeroportul Henri Coandă din București a primit acreditare pentru sănătate și siguranță

CFR dă asigurări că problemele de ordin tehnic vor fi remediate operativ, iar trenurile pe relația Gara de Nord – Aeroport vor circula în condiții normale.

Trenurile Gara de Nord București – Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni au încept să circule de duminică, odată cu intrarea în vigoare a noului plan de mers al trenurilor.

Ruta are 19 km și poate fi parcursă în circa 20 -25 de minute.


loading...