Linia turistică Bucharest City Tour se suspendă

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) suspendă, din 1 noiembrie, autobuzele liniei turistice Bucharest City Tour, ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile din perioada sezonului rece, improprii desfăşurării transportului cu autobuze supraetajate.

RomaniaTV.net
31 oct. 2013, 08:25
Linia turistică Bucharest City Tour se suspendă

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) anunţă că începând din data de 1 noiembrie, linia turistică „Bucharest City Tour” va fi suspendată.

De la înfiinţare şi până în prezent, linia turistică s-a bucurat de un interes crescut din partea celor care au ales Capitala ca destinaţie de vacanţă, mai mult de jumătate dintre aceştia fiind turişti străini.

Potrivit unui comunicat al RATB, numărul călătorilor care au vizitat Bucureştiul cu autobuzele double decker a fost în creştere anul acesta faţă de cel de anul trecut. În 2013 s-au înregistrat 44.521 călători, dintre care 40.589 adulţi şi 3.932 copii, comparativ cu 2012, când numărul de călători a fost de 39.470, dintre care 35.779 adulţi şi 3.691 copii cu vârsta între 7 – 14 ani.

În cadrul proiectului, anul acesta, s-au introdus mai multe elemente noi, menite să crească popularitatea liniei „Bucharest City Tour” în rândul turiştilor, dar şi să faciliteze achiziţionarea cardurilor de călătorie de către aceştia.

Astfel, harta si flyer-ul „Bucharest City Tour” au avut un design nou, oferind pe lângă datele generale despre traseu şi informaţii cu privire la posibilităţile de petrecere a timpului liber în Capitală, pe perioada funcţionării liniei turistice distribuindu-se 150.000 de flyere şi 50.000 de hărţi.