FOTO Lino Golden, implicat într-un accident rutier. Artistul are nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a ciocnit cu un tramvai

Lino Golden a fost implicat, recent, într-un accident rutier, care a avut loc în Capitală. Bolidul de lux a fost grav avariat, după ce s-a ciocnit cu un tramvai, iar artistul are nevoie de îngrijiri medicale.

16 feb. 2023, 12:18

Lino Golden, implicat într-un accident rutier destul de grav, pe Șoseaua Alexandriei în București, asta după ce s-a ciocnit cu un tramvai. Cel mai probabil, artistul nu s-a asigurat atunci când a vrut să traverseze linia de tramvai, astfel că a avut loc impactul.

UPDATE: Atât Lino Golden, cât și vatmanul, au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul la ambele persoane a ieșit 0. Artistul a suferit mai multe fracturi și a fost dus de urgență la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Artistul a făcut o postare pe rețelele de socializare, unde își informează fanii că este bine.

Un tânăr de 26 ani, aflat la volanul unui autoturism BMW, care se deplasa în zona rondului Antiaeriană, nu a acordat prioritate de trecere tramvaiului. In urma impactului, conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Universitar.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Este restricționat traficul tramvaielor pe Șoseaua Alexandriei, sensul către Piața Rahova”, informează centrul InfoTrafic.

Citește și: Alex Velea nu vrea să mai audă de Lino Golden și Mario Fresh: „Nu mai există cale de împăcare. Nu ma interesează dacă le este bine sau rău”

Lino Golden, implicat într-un accident rutier

Autoturismul proaspăt colantat, un BMW, a fost făcut praf. La locul accidentului au sosit autoritățile pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul, pompierii SMURD și Salvarea. Lino Golden se află pe mâna medicilor pentru a primi îngrijiri medicale.

În urmă cu câteva luni, cântărețul a ajuns cu maşina în service după ce a avut loc un incident în parcare. În momentul când a vrut să se urce în autoturism, a observat că ceva este în neregulă. Maşina sa era avariată. Potrivit spuselor artistului, cineva i-a pus un cui într-o roată. La scurt timp, a ajuns la un service auto.

În urma celor întâmplate, Lino Golden s-a arătat extrem de supărat şi a postat un mesaj pentru cei care l-au sabotat. Direct de la service, artistul le-a răspuns dușmanilor cu vorbe extrem de dure.

Am luat un cui în roată la mine în parcare. În 2021 încă există țărani d-ăștia care pun cuie în roți intenționat”, a scris Lino Golden pe Instagram, chiar în incita service-ului auto, în timp ce aștepta ca bolidul său să fie reparat ca să poată goni pe străzile din București.