Lino Golden, implicat într-un accident rutier. Trapperul dă vina pe o femeie: ”Ce mă? Ești VIP?”

Lino Golden este unul dintre tinerii trapperi apreciați din România. Recent, acesta și-a îngrijorat urmăritorii cu ultima postare pe care a făcut-o pe pagina sa de Instagram. Ce a pățit tânărul, află în rândurile de mai jos.

12 feb. 2024, 18:17

Lino Golden este unul dintre tinerii trapperi apreciați din România. Recent, acesta și-a îngrijorat fanii cu ultima postare pe care a făcut-o pe pagina sa de Instagram. Ce a pățit tânărul, află în rândurile de mai jos.

Citește și FOTO Lino Golden, implicat într-un accident rutier. Artistul are nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a ciocnit cu un tramvai

Se pare că Lino Golden trece printr-o perioadă destul de dificilă, asta după ce a fost implicat într-un accident rutier. Trapperul spune că nu a fost vina lui, ci a unei femei care ”ar fi intrat intenționat” în mașina sa.

Pe conturile sale personale de socializare, Lino Golden a publicat o imagine cu mașina lui lovită, asta după ce a fost implicat într-un accident rutier, dar și un mesaj despre impact.

”Ce mă, ești VIP?”

Concurentul de la Power Couple România – La bine și la greu a scris pe o poză faptul că nu a fost vina sa și a menționat faptul că o femeie a intrat în el și a făcut asta intenționat, apoi i-a dat o replică la care el nu s-ar fi așteptat.

„A intrat o doamnă INTENȚIONAT cu mașina în mine, cu scuza ”Ce mă, ești VIP?”, a scris cântărețul la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Lino Golden și Delia sunt unul dintre cuplurile cunoscute în rândurile adolescenților, iar de când artistul a făcut pasul important de a-i cere mâna iubitei sale, cei doi sunt mai fericiți ca oricând.

Lino Golden și logodnica sa au reflectat asupra detaliilor organizării evenimentului, însă au preferat să păstreze secretul în legătură cu planurile lor.

Se pare că doresc să mențină suspansul pentru fanii lor, oferind doar câteva indicii despre ceea ce va urma.

Citește și Iubitul Oanei Matache, sărut pasional cu Lino Golden! Dezmăț total pe aplicația Threads care face furori la momentul actual

„Noi spunem că am vrea o nuntă restrânsă, dar vrem la mare”, a spus iubita cântărețului în emisiune.