Lino Golden și Delia au fost eliminați de la Power Couple România! Cei doi își fac bagajele și părăsesc Malta

Ediția din această seară a fost una extrem de intensă pentru concurenții de la Power Couple România. Proba „Noroc, mami!” a fost una extrem de dificilă, iar presiunea a fost una extrem de mare, în special pentru că unul dintre cupluri urma să fie eliminat.

28 feb. 2024, 23:49
Lino Golden și Delia au fost eliminați de la Power Couple România! Cei doi își fac bagajele și părăsesc Malta
X și Y au fost eliminați de la Power Couple România! Porumbeii își iau bagajele și părăsesc Malta

Lino Golden și Delia au fost eliminați de la Power Couple România! După un parcurs extrem de tumultos și plin de aventură, cei doi părăsesc competiția din Malta. Ediția din această seară le-a adus extrem de multe probleme concurenților, doarece proba „Noroc, mami!” a presupus extrem de multă coordonare, muncă în echipă și comunicare.

Citește și: S-a lăsat cu scandal și urlete la Power Couple! Lino Golden a dus-o pe Delia la exasperare: „Eu nu pot decât să-l bat!”

Primul cuplu care a fost propus spre eliminare fusese cel format din Lino Golden și Delia, iubita lui. Cei doi au avut cei mai puțini bani în pușculița virtuală la finalul probelor individuale. Și proba de cuplu le-a pus probleme, deoarece Lino are frică de înălțime, iar Delia a fost nevoită să ia problema în mâinile ei.

Cel de-al doilea cuplu propus spre eliminare este format din Sorin Gonțea și Daiana. Cei doi s-au clasat pe ultimul loc la proba de cuplu, având cel mai prost timp. Daiana Anghel și Sorin Gonțea au trecut printr-o nouă probă de foc în ediția 12 din Power Couple România de pe 28 februarie 2024. Pentru a nu risca să plece din concurs, cei doi trebuie să se urce pe un zid cu ajutorul unor bare metalice.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea nu au stat prea mult pe gânduri și au trecut la fapte. Se pare că chef-ul a decis să asculte indicațiile soției. Concurenta a preluat frâiele misiuni în propriile mâini, cu gândul la victorie.

Citește și: Eliza Natanticu a luat-o razna la Power Couple România! Proba „Noroc, iubito” a adus tensiune uriașă în cuplul Natanticilor: „Nu mă ajuți”