Cum se prepară limonada care ţine foamea departe

Toată lumea știe că limonada este foarte sănătoasă. Însă, puţini ştiu cum se prepară, astfel încât organismul să se bucure de beneficiile ei din plin.

03 dec. 2013, 09:52
Cum se prepară limonada care ţine foamea departe

Pentru a te bucura de toate beneficiile lămâii, cea mai bună variantă este să bei timp de o lună de zile, în fiecare dimineață, o ceașcă de apă plată încălzită, neîndulcită, cu suc de lămâie sau de lime, informează obiectiv.info.

Beneficiile curei cu liomonadă

Te ajută să slăbești. Lămâile au un conținut mare de fibre pectine, care combat foamea. În plus, conform studiilor, cei care au o dietă alcalină pierd în greutate mai repede.

Ajută la digestie. Apă caldă stimulează digestia. Lămâile și limele sunt bogate în minerale și vitamine care ajută la eliminarea toxinelor din tractul digestiv.

Acționează precum diureticele. Lămâia crește frecvența urinării, astfel ajutând la eliminarea rapidă a toxinelor din organism și la menținerea tractului urinar sănătos.

Echilibrează nivelul pH-ului lichidelor din organism. Deși este greu de crezut, lămâia este un aliment foarte alcalin. Este acidă, dar în interiorul corpului devine alcalină (acidul citric nu creează aciditate în organism odată metabolizat).

 

Mai multe beneficii ale limonadei aici.