Lisa Banes, cunoscută din „Gone Girl”, a murit. Actriţa a fost lovită de un scuter în New York, iar autorul accidentului a fugit!

Lisa Banes, actrița americană cunoscută mai ales pentru rolul său din filmul "Gone Girl", a murit la 10 zile după ce a fost lovită de un scuter în Manhattan.

16 iun. 2021, 08:19
Lisa Banes, cunoscută din „Gone Girl”, a murit. Actriţa a fost lovită de un scuter în New York, iar autorul accidentului a fugit!

Lisa Banes, cunoscută din „Gone Girl”, a murit. Actriţa în vârstă de 65 de ani a fost declarată moartă la spital, în urma accidentului petrecut pe 4 iunie, în apropierea centrului cultural Lincoln Center, scrie NYT.

Lisa Banes, cunoscută din „Gone Girl”, a murit

Lisa Banes a suferit un traumatism cranian după ce un scuter care a trecut pe culoarea roșie a semaforului a lovit-o în timp ce traversa strada. Autorul accidentului a fugit de la faţa locului. O anchetă este în curs, însă nu a fost efectuată nicio arestare până acum, a explicat un reprezentant al poliției. Soţia Lisei Banes, Kathryn Kranhold, a publicat pe Twitter o serie de fotografii în semn de omagiu faţă de partenera sa de viaţă. În timp ce Lisa Banes se lupta pentru viaţă în spital, Kathryn Kranhold a lansat un apel în „The Daily News”, pentru a-l găsi pe autorul accidentului.

Brenda din Beverly Hills duce o luptă teribilă cu cancerul la sân. A ajuns la metastaze

Lisa Banes a jucat în numeroase filme, în sitcom-uri precum „Roseanne”, dar şi producţii teatrale, pe Broadway. În cinema, cele mai notabile roluri ale sale au fost în „Gone Girl” (2014) şi în comedia romantică „Cocktail” (1988), alături de Tom Cruise.


loading...
Partenerii noștri