Sute de artiști s-au adunat pentru a aduce un ultim omagiu cântăteței Lisa Marie Presley. Aceasta este înmormântată lângă fiul ei și celebrul său tată, Elvis

Numeroși artiști au venit la conacul din Tennessee pe care Lisa Marie Presley l-a moștenit de la tatăl ei, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

22 ian. 2023, 20:59
Sute de artiști s-au adunat pentru a aduce un ultim omagiu cântăteței Lisa Marie Presley.  Aceasta este înmormântată lângă fiul ei și celebrul său tată, Elvis
Lisa Marie Presley este înmormântată alături de tatăl ei, Elvis

Lisa Marie Presley a murit la 12 ianuarie 2023. Aceasta va fi înmormântată lângă fiul ei, Benjamin Kough care s-a sinucis în 2020, la doar 27 de ani, lucru care a marcat-o pe artistă.De asemenea, lângă mormântul Lisei este și cel al tatălui ei, celebrul Elvis Presley.

După înmormântare este programată o slujbă publică pe gazonul din fața concului, urmată de o procesiun e la mormântul artistei.

Citește și: Detalii șocante ies la iveală în cazul morții fiicei lui Elvis Presley. De ce familia nu a vrut ca Lisa Marie să fie resuscitată

Lisa Marie Presley avea 54 de ani când s-a stins din viață în urma unui stop cardiac suferit la domiciliul său. Aceasta a lăsat în urmă trei fiice, pe Riley Keough, în vârstă de 33 de ani, și gemenele Finley și Harper Lockwood, de numai 14 ani.

Cu două zile înainte de a muri, Lisa Marie Presley a participat alături de mama ei, Priscilla, la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, unde Austin Butler a câștigat premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea tatălui ei în filmul „Elvis”, aducându-le un omagiu celor două în discursul de acceptare a premiului.

Citește și: Lisa Marie Presley, unica fiică a lui Elvis Presley, a murit la doar 54 de ani

Lisa și-a început cariera în anii 2000 cu două albume, „To Who It May Concern” și „Now What”, care au ajuns la acea vreme în top 10 al clasamentului albumelor Bilboard.

A fost singurul copil al lui Elvis Presley și avea numai 9 ani când acesta a murit în 1977.