Lista joburilor şi oraşelor în care Coca-Cola face acum angajări

Coca-Cola HBC Romania face angajări la Arad, Focşani, Timişoara, în această perioadă. Află dintr-un material RTV.NET ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi care sunt termenele-limită de primire a CV-urilor pentru posturile vacante acum la Coca-Cola.

RomaniaTV.net
08 aug. 2013, 06:16
Lista joburilor şi oraşelor în care Coca-Cola face acum angajări

Coca-Cola HBC Romania angajează un agent de vânzări la Arad.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii medii, are cel puţin un an experienţă în vânzări şi are permis de conducere categoria B.
7 septembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest loc de muncă, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Coca-Cola HBC Romania angajează pe postul de agent de vânzări şi la Focşani.
Ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest loc de muncă este 6 septembrie. Detalii despre acest post găsiţi aici.

La Timişoara, Coca-Cola HBC Romania angajează un operator de linie.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit un liceu cu profil tehnic sau şcoala tehnică sau profesională. Sunt avantajaţi la angajare pe acest post candidaţii care au absolvit studii superioare tehnice şi care au mai lucrat într-o poziţie similară.
Până pe 24 august angajatorii primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.