Litrul de benzină a scăzut iar sub 7 lei. Preţul carburanţilor înainte de weekend

Veşti bune pentru şoferi înainte de weekend. Litrul de benzină standard a scăzut în această dimineață sub 7 lei la stațiile Petrom din București.

25 nov. 2022, 09:56
Litrul de benzină a scăzut iar sub 7 lei. Preţul carburanţilor înainte de weekend

Litrul de benzină şi motorină continuă să se ieftinească. Stația Petrom de pe Șoseaua Virtuții din București afișa la 25 noiembrie 2022, în aplicația Petrom, un preţ de 7.45 lei pentru un litru de benzină standard, în timp ce prețul motorinei standard este de 8,66 lei/litrul.

Astfel, după aplicarea subvenţiei, la Petrom preţurile ajung la 6,95 lei pentru benzina standard față de 7 lei, prețul cu care se vindea cu o zi în urmă. Motorina standard se vinde cu 8.16 lei/litru după aplicarea reducerii de 50 de bani.

Citeşte şi: Care sunt alimentele care se vor scumpi de la 1 ianuarie. Românii vor plăti mai mult și pentru anumite servicii

Preţul carburanţilor a reînceput să scadă din 17 noiembrie, după o lună în care au crescut în 15 rânduri, cumulând o scumpire de 63 de bani pe litru.

În ciuda ieftinirilor, guvernanţii iau în calcul prelungirea compensării preţurilor la benzină şi motorină cu 50 de bani pe litru pentru încă trei luni, din ianuarie până în martie 2023, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Citeşte şi: Salariul minim de 4000 de lei din 2023 într-un singur domeniu. Vestea proastă e că o parte din contribuţii vor fi plătite de angajat!