LIVE VIDEO Simona Halep – Serena Williams în finala de la Cincinnati

Simona Halep - Serena Williams, finala turneului de la Cincinnati, începe la ora 22:00 şi este LIVE VIDEO la Dolce Sport. Simona Halep este la a doua finală consecutivă, după cea de la Toronto, în care a abandonat.

23 aug. 2015, 18:42
LIVE VIDEO Simona Halep – Serena Williams în finala de la Cincinnati

Simona Halep – Serena Williams este meciul primelor două locuri WTA. Simona Halep a urcat pe această poziţie prin calificarea în finală, în timp ce Serena Williams este lider detaşat al ierarhiei feminine.

Învingătoarea meciului Simona Halep – Serena Williams va incasa 495.000 USD, în timp ce învinsa se va mulţumi cu 240.500 USD.

„Sunt foarte fericită că pot să joc finale din nou, pentru a doua săptămână la rând. Serena este cea mai bună jucătoare din lume pentru mine, însă nu am nimic de pierdut. Voi încerca să mă simt bine, dar şi să cred în şansa mea”, a declarat Simona Halep.

„Simona joacă foarte bine. A fost în finală săptămâna trecută, munceşte din greu pentru fiecare punct şi joacă bine în mod constant. Când m-a învins la Singapore a jucat foarte bine. A avut o dorinţă de răzbunare incredibilă. Sper să fiu pregătită dacă decide să facă asta din nou”, a declarat Serena Williams.

Serena Williams conduce cu 5-1 în meciurile directe cu Simona Halep. Romanca s-a impus doar la Turneul Campionelor 2014, în grupă, dar avea să piardă apoi finala tot cu americanca. Meciul Simona Halep – Serena Williams începe la ora 22:00 şi este LIVE VIDEO la DOLCE SPORT.

Simona Halep – Serena Williams se poate urmări aici LIVE VIDEO.