LIVE RomaniaTV
 
 

Tonel Pop, ameninţat de Dincă: "Şobolanule, te omor!". Avocatul lui Dincă: "I-a zis doar că îl dă în judecată"

Publicat: Luni, 02 Decembrie 2019 20:50 // Actualizat: Luni, 02 Decembrie 2019 22:56 // Sursa: romaniatv.net

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a făcut precizări cu privire la "declaraţia din calculator" despre care acuza Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, că ar fi semnat-o Dincă după ce i-ar fi fost înmânată de procurori. Avocatul Tonel Pop l-a acuzat pe Lascoschi că minte, iar de aici totul a degenerat, în direct la România TV, într-o avalanşă de acuze reciproce.

Replici dure în direct la România TV între avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă şi Tonel Pop, avocatul care apără familia Melencu. "Este o declaraţie scrisă de mână de Dincă, copiată olograf într-un calculator. Declaraţia s-a luat conform legii! Este un memoriu olograf scris de mână de Dincă. Declaraţia se ia conform legii conform spuselor inculpatului", a spus Claudiu Lascoschi la România TV.

Tonel Pop a reacţionat imediat şi l-a acuzat pe Claudiu Lascoschi că minte. A urmat episodul aşa-zisei agresiuni din partea lui Gheorghe Dincă, când cei doi avocaţi s-au contrat în direct.

Avocatul lui Gheorghe Dincă îl contrazice pe Tonel Pop: Nu a fost niciun ring de box, dl Dincă nu a fost violent la adresa avocatului

"Dincă nu a spus nicidecum că vă violează fetele, dle Tonel. A zis că vă dă în judecată că aţi spus dumneavoastră că şi-ar fi violat fiica. A zis 'vă ameninţ că vă dau în judecată'! A spus 'dacă dumneavoastră v-ar spune cineva că v-aţi violat copilul, ce aţi spune?'. Cum să vă ameninţe? Se victimizează dl Tonel, a înţeles greşit. Nu a fost nicio ameninţare la adresa dlui Tonel. Astăzi a fost un schimb de replici în care Gheorghe Dincă a spus că îl va da în judecată pe Tonel Pop. Nu a fost vorba de nicio bătaie, stăteau jos amândoi. Când s-a terminat audierea, ne-am ridicat toţi în picioare şi dl Dincă a plecat", a spus Claudiu Lascoschi în exclsuivitate la România TV, negând că ar fi existat vreun conflict. 

Scandal la audierea lui Dincă. Tonel Pop: M-a ameninţat, a sărit să mă bată, întreba dacă am fete să fie violate, procurorii se amuzau

"S-a ridicat să iasă de la audiere şi a continuat pe şmecherii, se plimba ca la el acasă. Procurorul era la dispoziţia lui, nici nu spun. A venit, a trecut pe lângă dl Lascoschi şi s-a repezit la mine. Şi mi-a zis 'şobolanule, te omor'!. Dar ce au făcut ei? Au oprit camera când au văzut că începe treaba asta. Era programată asta, de Lascoschi, de procurori. EI cu asta se ocupă. Când eu nu pot face acte legale şi dna Obârşanu le-a spus că nu e legal ce se întâmplă acolo, i-au dat drumul lui Dincă", a spus Tonel Pop. 

Claudiu Lascoschi a încercat să închidă discuţia, şi a anunţat că "este clar că suntem toţi împotriva dlui Tonel. De asta se victimizează!". 

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
caz Caracal Claudiu Lascoschi Gheorghe Dinca tonel pop
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 dec 23:31
Răspunde | Votează email 0 email
serghei
MISTRETULE!!! DACA IESI DIN INCHISOARE, FAC EU UN BINE ROMANIEI, MA SUI IN MASINA, VIN DUPA TINE, TE DECAPITEZ SI APOI JOC FOTBAL CU CAPATANA AIA A TA DE PORC, PRIN TOT CARACALUL. ROAGA-TE SA TE TINA ASTIA LA BULAU, CA AM O SABIE CU NUMELE TAU SCRIS PE EA. NU SCAPI JEGOSULE, ITI JUR!
02 dec 23:23
Răspunde | Votează email 0 email
serj
Mi-ar placea ca mutantul asta de Dinca sa isi ia o bataie sora cu moartea de la niste detinuti "scapati". Sa vedem mistretul roz ca tupeu mai are. Un psihopat poate fi educat doar cu frica. Raspunde doar la stimuli nu la constiinta si logica.
1
EUR
4.8750
RON
28 Sep
noapte 12 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H