Cristina Ţopescu A MURIT. A fost găsită moartă în casă

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în casa sa din Otopeni, dumincă seară! Vecinii au dezvăluit că nu au mai văzut-o de trei săptămâni. Avea 59 de ani.

12 ian. 2020, 19:59
Cristina Ţopescu A MURIT. A fost găsită moartă în casă

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit, duminică seară, în locuința ei. O vecină care nu a mai văzut-o de foarte multe zile a sunat la 112. Primele informaţii arată o moarte naturală, în somn, de mai multe zile!

Cristina Ţopescu a vorbit ultima oară la telefon pe 23 decembrie 2019, iar ultima postare pe Facebook a avut-o pe 26 decembrie, anunţă România TV.

Animalele erau sufletul Cristinei Țopescu. Vecinul ei, care a sunat la 112, a observat, într-o anexă a curții ei, doi câini morți. Atunci, și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat.  Se pare că a fost găsit şi un al treilea mort, iar alte animale se aflau în viaţă.

”N-o mai văzuse – n.r. persoana care a sunat la 112- de zile bune, erau vecini și discutau foarte mult despre căței. Intenția vecinului a fost să se ducă să forțeze ușa. A observat, într-o anexă a locuinței, doi câini morți și și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat, pentru că n-ar lăsa niciodată câinii fără mâncare. A fost găsită în dormitorul de la etaj, în pat, au chemat procurorul și medicul legist.”

Marcel Vela a precizat, la România TV că vecinii au sunat la 112 deoarece nu au mai zărit-o de mai multe zile pe Cristina Țopescu și au observat că mașina din fața casei era nemișcată.

În privința împrejurărilor în care a murit jurnalista, ministrul de Interne spune că anchetatorii nu se pot pronunța încă. „Da, a fost un moment delicat. Am fost anunțat de chestorul Vasilescu despre faptul că o vecină a anunțat la 112 suspiciunea ei cu privire la vecina Cristina, nu o mai văzuse pentru că mașina era nemișcată în fața casei. S-au mobilizat forțele din zonă, s-a intrat în casă și s-a realizat că este o tragedie și că nu mai este printre noi Cristina Țopescu”, a declarat Marcel Vela la România TV

Probabil în cursul zilei de luni, după ce se va face autopsia se va ști cauza, fiind prea devreme ca anchetatorii să se pronunțe cu privre la modul cum a murit jurnalista, mai precizează ministrul de Interne.

„Este prea devreme să ne pronunțăm la variante, inclusiv sinuciderea sau un infarct, comoție cerebrală. (…) La momentul în care vom avea concluziile, evident, că le vom comunica și opiniei publice”, a mai spus Vela.

Cristina Ţopescu A MURIT. Anunţul oficial al POLIŢIEI

Cristina Ţopescu era fata celebrului comentator sportiv Cristian Ţopescu, decedat pe 15 mai 2018, la vârsta de 81 de ani.

Absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, Cristina Țopescu a colaborat de-a lungul timpului cu diverse televiziuni din România, fiind prezentatoare la Antena 3 și Prima TV.

Nascuta pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Topescu a fost de mica atrasa de mirajul televiziunii. In perioada 1970-1979 a aparut la numeroase emisiuni de copii si tineret, dupa care i-a fost interzis sa mai intre in TVR, din cauza dosarului familiei Topescu (tatal cazuse in dizgratia regimului comunist, iar mama era plecata in Germania). Dupa absolvirea Facultatii de Limbi straine, Sectia engleza-italiana, Cristina Topescu a dat meditatii, a fost corector la „Contemporanul” si a inceput sa scrie in revista „Cinema „.

A incercat sa fuga din tara in septembrie 1989, pentru a ajunge la mama ei, in Germania, dar a fostz prinsă şi închisă!