Simona Halep a ATERIZAT la Bucureşti. Ea va prezenta trofeul miercuri, pe Arena Naţională

Simona Halep s-a întors luni după-masă în ţară, cu trofeul de la Wimbledon. Ea a fost primită la Salonul Oficial de la Aeroportul Otopeni, unde a ţinut o declaraţie de presă.

RomaniaTV.net
15 iul. 2019, 12:48
Simona Halep a ATERIZAT la Bucureşti. Ea va prezenta trofeul miercuri, pe Arena Naţională

UPDATE Simona Halep a aterizat la otopeni la ora 17.15.

Simona a coborât din avion, fiind întâmpinată de ministrul Sportului, dar şi de Ilie Năstase şi Ion Ţiriac.

Campioana noastră va prezenta trofeul câştigat la Wimbledon miercuri, într-o ceremonie organizată pe Arena Naţională, la ora 19.00. Accesul publicului va fi gratuit.

Ea a susţinut o declaraţie de presă la Salonul Oficial.

Declaraţii Simona Halep:

Aş vrea să mulţumesc familiei, în primul rând, pentru suport, antrenorilor, echipei, federaţiei şi tuturor românilor care mă susţin.

Le mulţumesc Virginiei Ruzici, lui Darren Cahill, lui Ion Ţiriac.

Mă întorc cu drag acasă.

Am primit sfaturi de la Daren, dar sfaturi proeteneşti, antrenorul meu e Daniel.

Am primit un mesaj, chiar acum când am aterizat, în legătură cu domnul preşedinte Klaus Iohannis. Îi mulţumesc foarte mult, sunt onorată, este un lucru deosebit şi abia aştept să se întâmple.

Acest turneu, fiind pe iarbă, este mai deosebit şi a fost mult mai greu, mai ales că a trebuit să joc contra Serenei.

Dar am fost destul de lucidă, destul de clară cu ceea ce am de făcut. Am jucat cât am putut eu de bine şi de aceea am reuşit să câştig.

Este un succes enorm, pentru că, după cum bine ştiţi, nu avem teren cu iarbă în România şi nu multe ţări au terenuri cu iarbă, este greu să credem când suntem copii că o să avem şansa să jucăm la Wimbledon şi să câştigăm, dar acum visul a devenit realitate şi sper că pentru tânăra generaţie şi pentru copilaşi să fie o inspiraţie, să creadă în ei că orice este posibil şi niciodată să nu cedeze. 

______

Preşedintele Klaus Iohannis îi va acorda ordinul Naţional Steaua României în semn de recunoaştere a performanţei. Şi Patriarhia română o va premia pe sportivă cu ordinul Crucea Patriarhală.

Simona Halep a participat, duminică seară, la Balul Campionilor de la Wimbledon, dineu organizat în cinstea sa şi a lui Novak Djokovic, ambii câştigători ai ediţiei din 2019.

Citeşte şi: Simona Halep, apariţie fabuloasă la Balul Campionilor de la Wimbledon FOTO