Livia Graur, aproape de anorexie. Ştirista de la Prima TV este disperată că nu se îngraşă

Livia Graur, aproape de anorexie. Cele mai multe persoane se află la polul opus, încearcă să dea jos kilogramele în plus, dar, printre vedete se află şi persoane care nu reuşesc să se îngraşă. Una dintre ele este ştirista de la Prima TV, care încearcă din răsputeri să îşi mărească greutatea.

24 iun. 2022, 09:06
Livia Graur, aproape de anorexie. Ştirista de la Prima TV este disperată că nu se îngraşă
Livia Graur, aproape de anorexie

Livia Graur, aproape de anorexie. Știrista de la Prima TV a ajuns să cântărească doar 49 de kilograme şi a consultat, în ultima vreme, mai mulți nutriționiști care i-au recomandat, de urgență, un regim de îngrășare. Cu toate că au pus-o pe vitamine și pâine boierească, nu pune un gram pe ea de luni bune.

Citeşte şi: Simona Pătruleasa, înlocuită la Știrile Kanal D de weekend. Cine îi va lua locul îndrăgitei prezentatoare

Livia Graur, aproape de anorexie

Prezentatoarea mănâncă foarte mult şi nu reuşeşte să mai pună niciun kilogram. „Ba mănăncă Livia, mănâncă foarte mult! Duc o cură de îngrășare! Să știe toată lumea că eu mă chinui. Dacă are cineva o soluție ca eu să pun ceva pe mine, că nici nutriționiștii nu au găsit-o, să spună!

Mănânc multă pâine zilnic. Eu cumpăr pâine mare, de aia boierească, și mănânc cam 4-5 felii la o masă. Mănânc la orice oră din zi și din noapte, ori de câte ori mi-e foame, și chiar și seara foarte târziu, ceea ce nu este deloc recomandat. Încerc să fac tot ce nu recomandă medicul: iau și vitamine, mai ales vitamina C, că dă poftă de mâncare.

Toată lumea zice că eu nu mănânc nimic, dar mâncara mea preferată e mâncarea italienească. Paste, pizza, tot ce vrei mânânc. Lasagna, canelloni și le și fac, le și mănânc. La fiica mea, Renata e invers, a cam luat proporții, așa că am redus ciocolata. Acum mănâncă mama ciocolata”, a declarat Livia Graur pentru Click.ro.