Liviu Arteni, DEZVĂLUIRI-ŞOC după moartea Israelei: „Eu o singură palmă i-am dat…”

Liviu Arteni, fostul soț al Israelei, a avut prima apariție publică de la moartea vedetei. El a explicat de ce atunci când aceasta își dădea ultima suflare el era de negăsit.

RomaniaTV.net
18 apr. 2018, 10:18
Liviu Arteni, DEZVĂLUIRI-ŞOC după moartea Israelei: „Eu o singură palmă i-am dat…”

Se pare ca barbatul se simte vinovat, pentru că nu a fost lângă Israela în ultimele clipe din viaţă. „Căutam droguri când a murit Israela. Dacă nu îmi expira buletinul, nu mă întoarcem oricum. Eu n-am dat niciodată cu pumnul în ea. (…) N-am venit să dezbat spusele ei. Cum poți să umbli la un om, după ce l-ai cunoscut beat, ca un monstru?Nu există, eu o singură palmă i-am dat, în nouă ani de zile.

Incredibil ce făcea Liviu Arteni în timp ce Israela Vodovoz îşi dădea ultima suflare. „Când a murit Israela, eu căutam droguri! FOTO

Ultimele comentarii ale ei sunt pur și simplu neadevărate. Eu n-am dat cu pumnul într-o femeie. N-am fost niciodată bolnav. În momentul în care un om e beat, nu-l mai provoca (…) Eu vreau să-mi fac viața mea acum. Cât ea e moartă, nu mai vreau să dezbat asta. Într-o relație există înjurături, există amenințări, există bătăi”, a spus Liviu la Antena 1.

Cât despre moartea afaceristei, Liviu Arteni a recunoscut că a fost extrem de afectat la aflarea veștilor. „Bineînțeles că m-a afectat (n.r. moartea Israelei). Pe toată lumea ar afecta, când ai avut o relație de 9-10 ani cu cineva. Când am aflat veștile, eram pe stradă, căutam un gram de marijuana. Am vorbit cu ea înainte să aflu că a murit, cam cu o săptămână. Ea avea un mod de a exagera. Acum îmi pare rău (n.r. îi închideam telefonul). Să nu o facem acum pe ea sfântă și pe mine Satana”, a declarat Liviu Arteni.