LIVIU DRAGNEA a făcut anunţul pe Facebook. „Începând de azi, aşa cum am promis” VIDEO

Liviu Dragnea a făcut un anunț pe facebook în urmă cu puțin timp.

RomaniaTV.net
02 mai 2019, 06:47
LIVIU DRAGNEA a făcut anunţul pe Facebook. „Începând de azi, aşa cum am promis” VIDEO

„Când eram ministrul Dezvoltării, am imaginat PNDL pentru că experiența de președinte al Consiliului județean mi-a dat posibilitatea să cunosc problemele cu care se confruntă fiecare comunitate, indiferent de dimensiune. Mulți mi-au spus atunci că e o nebunie și că nu voi reuși. Azi, rezultatele vorbesc de la sine.

Liviu Dragnea, despre referendum: E inutil. Nici eu nu am fost niciodată de acord să se amnistieze faptele de corupţie

Începând de astăzi primarii au însă un nou instrument – Fondul de Dezvoltare şi Investiţii. Românii merită să aibă aproape de casă școli, grădinițe, creșe, spitale, dispensare, clinici medicale. Fiecare localitate poate avea drumuri asfaltate, apă curentă și canalizare, rețea de electricitate și gaze naturale. Sunt bani și pentru locuinţe sociale pentru tineri sau pentru reabilitarea clădirilor cu risc seismic, cămine culturale și lăcașuri de cult. Ține numai de primar să vină cu doar două documente la București și banii merg la comunitate, pentru oameni.

Punem la dispoziția primăriilor, asociațiilor de dezvoltare intercomunitară, universitatilor 10 miliarde de euro pentru a oferi cetățenilor o viață mai bună. Noi ne dorim o Românie puternică, bogată și respectată. Așa cum am promis, creștem România și aducem bunăstare românilor!”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.