Liviu Dragnea, apărat de Codrin Ştefănescu pe Facebook: „Nu noi, eu și Liviu Dragnea, suntem instrumentele lui Iohannis, tu ești, Ciolacule!”

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ieşit din Penitenciarul Rahova joi, afirmând că a fost o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă, că se consideră deţinut politic.

20 iul. 2021, 13:58
Liviu Dragnea, apărat de Codrin Ştefănescu pe Facebook: „Nu noi, eu și Liviu Dragnea, suntem instrumentele lui Iohannis, tu ești, Ciolacule!”

Liviu Dragnea a ajuns la spital, dar atacă prin interpuşi. Codrin Ştefănescu a preluat ştafeta de la porţile penitenicarului şi l-a atacat direct pe Marcel Ciolacu pe Facebook. „Mesaj pentru Ciolacu! Ai ieșit iar la tv și ai debitat numai minciuni și inepții! Nu noi, eu și Liviu Dragnea, suntem instrumentele lui Iohannis, tu ești! Și asta vede toată lumea in fiecare zi! Prin felul in care mimezi opoziția, prin slugărnicia ta fațā de guvern, prin prefăcătoria ta! Prin modul in care ai alungat Patrioții și vocile tăioase din partid, ca sa-l subordonezi integral șefilor tai din pădure! Așa au dispărut Șerban Nicolae, Liviu Plesoianu, Eugen Teodorovici, Dorel Caprar, Olguța Vasilescu, Petre Daea și mulții alții! Lista neagră ce ți s-a dat cu ordin de executare! Și da! Sunt vârf de lance! Același vârf de lance care și-a aparat colegii când au fost hărțuiți de sistem, același vârf de lance care ți-a condus ție ședința de la Buzău și te-a pus președinte de organizație! Ești lipsit de scrupule și caracter, asta deja se știe in partid! Dar le mai spun un secret colegilor din PSD: ești și fricos!”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Liviu Dragnea a început o serie de controale medicale. Luni și-a efectuat primul set de analize, urmând altele în zilele următoare, povestește Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

„După multe insistențe, din partea mea și a Irinei, astăzi și-a făcut primul set de analize! Urmează și altele in zilele urmātoare! A înțeles că nu e de joacă și nu merge tratament doar cu o alifie și gata!

Poza de mai jos este realizată acum mai bine de doi ani, când reclama dureri groaznice la coloană! Și celebra lui declarație: “Mă sprijin pe Codrin și la propriu și la figurat!” Mergem înainte, asta am vrut să vă spun!”, a scris, Codrin Ștefănescu pe contul său de Facebook.

Dupā multe insistențe, din partea mea și a Irinei, astāzi și-a făcut primul set de analize! Urmeazā și altele in zilele…

Posted by Codrin Stefanescu on Monday, July 19, 2021

Marcel Ciolacu n-are frică de întoarcerea lui Dragnea: „Nu e prost. Nu cred că își dorește un scandal fals în PSD”

Magistraţii Tribunalului Giurgiu au admis, joi, cererea lui Liviu Dragnea de eliberare condiţionată.

Din 27 mai 2019, fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea Dragnea se află în penitenciar, după ce a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Liviu Dragnea nu are interdicţii suplimentare faţă de cele stabilite la condamnarea sa, respectiv acelea de a fi ales şi de a ocupa funcţii publice, inclusv pe cea din care a comis faptele pentru care a fost condamnat, de preşedinte al CJ Teleorman.

Liviu Dragnea a ajuns la medic. Codrin Ştefănescu a vorbit despre problemele de sănătate ale fostului lider PSD: A înțeles cā nu e de joacā și nu merge tratament doar cu o alifie!