LIVIU DRAGNEA, condamnat cu executare. Lia Olguţa Vasilescu: „Mesajul lui Iohannis a fost clar”

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lia Olguţa Vasilescu, susţine că delaraţia de luni a preşedintelui Klaus Iohannis, potrivit căreia ”hoţii şi infractorii stau la puşcărie, nu în fruntea statului” este ”un mesaj clar pentru instanţa” care ar trebui să pronunţe sentinţa în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, în care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu, fiind condamnat la 3 ani şi şase luni de închisoare.

RomaniaTV.net
27 mai 2019, 10:46
LIVIU DRAGNEA, condamnat cu executare. Lia Olguţa Vasilescu: „Mesajul lui Iohannis a fost clar”

Ce mesaj poate fi mai clar pentru instanţă decât declaraţia de azi a preşedintelui, cu câteva ore înainte de verdict? Am mai trecut prin momentul Adrian Năstase, condamnat de o instanţă care recunoştea că nu sunt probe, dar care motiva că trebuie să se dea un semnal opiniei publice”, a scris, luni, pe Facebook, Olguţa Vasilescu.

Liviu Dragnea a fost CONDAMNAT la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive din Teleorman. Decizia e definitivă

Anterior, preşedintele Klaus Iohannis a făcut o declaraţie de presă în care a spus, printre altele, că ”hoţii şi infractorii stau la puşcărie, nu în fruntea statului”.

„Ieri a câştigat o Românie europeană, România democratică, România în care justiţia este şi trebuie să rămână independentă, România în care hoţii şi infractorii stau la puşcărie, nu în fruntea statului”, a spus Iohannis.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat luni, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.