Liviu Dragnea: Demisia lui Blaga nu schimbă cu nimic situaţia PNL. Este acelaşi partid care a făcut mult rău României

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat pe Facebook demisia lui Vasile Blaga de la şefia PNL, ca urmare a acuzaţiilor ce îi sunt aduse de DNA şi a punerii sub control judiciar. Liderul social-democrat spune că retragerea lui Blaga de la şefia partidului nu schimbă cu nimic situaţia PNL, care "este acelaşi partid ce a făcut mult rău României".

RomaniaTV.net
28 sept. 2016, 14:46
Liviu Dragnea: Demisia lui Blaga nu schimbă cu nimic situaţia PNL. Este acelaşi partid care a făcut mult rău României

„Demisia lui Blaga nu schimbă cu nimic situaţia PNL. Este acelasi partid care a făcut mult rău României si mă refer în special la fostul PDL”, scrie Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Vasile Blaga a anunţat, miercuri, că în urma acuzaţiilor care i s-au adus miercuri de către DNA îşi depune demisia din funcţia de copreşedinte al PNL şi şef al campaniei partidului pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. „În urma acuzaţiilor care mi s-au adus astăzi, îmi voi dovedi nevinovăţia în faţa instituţiilor abilitate. Eu însumi sunt garantul respectării Statutului PNL şi a tuturor deciziilor partidului. Nu pot să cer colegilor mei să respecte criteriile de integritate, iar eu să nu o fac. Îmi depun demisia din funcţia de copreşedinte al Partidului Naţional Liberal şi din cea de şef de campanie pentru alegerile parlamentare din acest an””, a declarat Vasile Blaga.

Citeşte şi Conducerea PNL se va reuni până la sfârşitul acestei săptămâni. Cine i-ar putea lua locul lui Vasile Blaga

DNA a început urmărirea penală a liderului PNL Vasile Blaga pentru trafic de influenţă comis în perioada 2011-2012. În acelaşi dosar sunt urmăriţi penal şi Gheorghe Ştefan, fostul primar din Piatra Neamţ, şi omul de afaceri Horaţiu Bruno Berdilă. Potrivit procurorilor, în perioada 2011-2012 Blaga ar fi primit în trei rânduri, prin interpuşi, suma totală de 200.000 de euro, precum şi 500.000 de euro de la fostul edil.