Liviu Dragnea despre infrastructură: Am toate speranţele că nu va deveni o boală incurabilă

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD, a precizat că în acest week-end a discutat în prezența premierului și a unor miniștri cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, despre infrastructură, despre care, speră el, "nu va deveni o boală incurabilă".

27 aug. 2017, 17:34
Liviu Dragnea despre infrastructură: Am toate speranţele că nu va deveni o boală incurabilă

"Am discutat despre infrastructură. Aici știu că este boala noastră, eu sper că nu va deveni cancer, am toate speranțele că nu va deveni o boală incurabilă, dar durerile sunt mari chiar dacă știu. Am avut o discuție foarte serioasă cu ministrul Transporturilor. Este în continuare un tânăr pe care eu îl apreciez și în care ei au investit și investesc în continuare încredere. Numai că au fost atât de multe proceduri pur și simplu blocate, tot felul de chichițe, de motive. Și a reușit în câteva luni să le deblocheze și încep procedurile. (...) Până la urmă a reușit să prezinte un plan coerent de atacarea marilor proiecte de infrastructură, și ceea ce i-am spus și eu le-am spus de fapt de la formarea primului guvern, le-am spus și acum — faptul că pentru noi este important că în acest mandat o autostradă măcar să plece din Constanța, să treacă prin București și să ajungă în vestul țării ori la Nădlac ori la Borș. (...) I-am spus-o foarte ferm să prezinte situația pe care a găsit-o, lucrurile făcute și în mod cinstit care este prognoza pana în decembrie 2020", a declarat Dragnea la Antena 3, potrivit AGERPRES.

Citeşte şi Liviu Dragnea. S-au luat miliarde din România, fără lucrări

Potrivit acestuia, "s-au luat miliarde din România, nefăcându-se lucrări, de niște șmecheri din afara țării".

În același timp, Dragnea a arătat că există o companie românească care duce un troson până la capăt.

"Nu pot să-i dau numele, dar este o companie românească care, când lucrează lucrează singură, se apucă de treabă, ia un troson de autostradă, îl duce până la capăt. Și calitate bună, și înainte de termen și se încadrează și în costuri și în toate elementele în caietul de sarcini. Sunt companii mari, străine, e una de exemplu care are 25 de subcontractori. N-ai cum să ai coerență în execuția lucrării având 25 de surse de probleme", a arătat liderul PSD.

„Am discutat despre infrastructură. Aici știu că este boala noastră, eu sper că nu va deveni cancer, am toate speranțele că nu va deveni o boală incurabilă, dar durerile sunt mari chiar dacă știu. Am avut o discuție foarte serioasă cu ministrul Transporturilor. Este în continuare un tânăr pe care eu îl apreciez și în care ei au investit și investesc în continuare încredere. Numai că au fost atât de multe proceduri pur și simplu blocate, tot felul de chichițe, de motive. Și a reușit în câteva luni să le deblocheze și încep procedurile. (…) Până la urmă a reușit să prezinte un plan coerent de atacarea marilor proiecte de infrastructură, și ceea ce i-am spus și eu le-am spus de fapt de la formarea primului guvern, le-am spus și acum — faptul că pentru noi este important că în acest mandat o autostradă măcar să plece din Constanța, să treacă prin București și să ajungă în vestul țării ori la Nădlac ori la Borș. (…) I-am spus-o foarte ferm să prezinte situația pe care a găsit-o, lucrurile făcute și în mod cinstit care este prognoza pana în decembrie 2020”, a declarat Dragnea la Antena 3, potrivit AGERPRES.

Citeşte şi Liviu Dragnea. S-au luat miliarde din România, fără lucrări

Potrivit acestuia, „s-au luat miliarde din România, nefăcându-se lucrări, de niște șmecheri din afara țării”.

În același timp, Dragnea a arătat că există o companie românească care duce un troson până la capăt.

„Nu pot să-i dau numele, dar este o companie românească care, când lucrează lucrează singură, se apucă de treabă, ia un troson de autostradă, îl duce până la capăt. Și calitate bună, și înainte de termen și se încadrează și în costuri și în toate elementele în caietul de sarcini. Sunt companii mari, străine, e una de exemplu care are 25 de subcontractori. N-ai cum să ai coerență în execuția lucrării având 25 de surse de probleme”, a arătat liderul PSD.