Liviu Dragnea, despre posibila alianţă dintre PSD şi Pro România. „Dacă se aliază, într-o săptămână se iau la ceartă”

Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD, a declarat, vineri, într-un interviu acordat din Penitenciarul Rahova, că nu crede în concretizarea unei alianţe între PSD şi Pro România, partidul condus de Victor Ponta, pe motiv că "dacă se aliază, într-o săptămână se iau la ceartă".

RomaniaTV.net
26 iun. 2020, 14:53

Întrebat despre posibila alianţă între PSD şi Pro România, Liviu Dragnea a răspuns:

„Să facă ce vor, să se alieze. Şi dacă se aliază, într-o săptămână se iau la ceartă”, a declarat Liviu Dragnea la Realitatea Plus.

De asemenea, Dragnea a dezvăluit „reţeta” prin care unii dintre liderii PSD au reuşit să preia conducerea partidului.

„Reţeta e foarte simplă. Oamenii ăştia nu au multe idei, ci suficiente, dar au cu cine să le pune în practică. Spuneau: Cu Liviu e o problemă, e prea prins pe chestia asta cu serviciile, lăsaţi-l mai uşor. Doamna Dăncilă, dumneavoastră sunteţi o femeie capabilă, care puteţi să vă asumaţi mai mult. Aşa a apărut această idee.

Ne ocupăm noi de comdamnare. Şi aşa, uşor- uşor, a preluat partidul. Lui Paul Stănescu i s-a spus la fel. Să preiei tu conducerea executivă a partidului. Paul a avut o declarație la un moment dat. Dacă ar fi să aleagă între prieteni și partid, alege partidul.

Se spunea că vrea să scoată România din UE, e prieten cu Putin, cu Viktor Orban. Se spunea despre fiecare politician ce trebuie spus în funcţie de profilul psihologic”, a spus Liviu Dragnea, conform sursei citate.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea, pedepsit de conducerea Penitenciarului Rahova după interviu