Liviu Dragnea: Există o fierbere foarte mare în PSD. E foarte posibil să începem protestele la poarta lui Iohannis

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că este foarte posibil ca PSD să înceapă "protestele la poarta" preşedintelui Klaus Iohannis, deoarece "există o fierbere foarte mare" în partid.

RomaniaTV.net
21 aug. 2018, 18:56
Liviu Dragnea: Există o fierbere foarte mare în PSD. E foarte posibil să începem protestele la poarta lui Iohannis

„Există o fierbere foarte mare în partid – asta e fierberea, nu scrisorile unor colegi şi colege – că de ce nu începem şi noi protestele la poarta lui Iohannis?

Şi este foarte posibil să începem lucrul ăsta. O să avem un Comitet Executiv la sfârşitul lunii şi o să decidem. Nu cu pietre, nu cu foc, nu cu cuţite, nu cu bătut jandarmi – proteste cum am mai făcut. (…) N-am vorbit cu niciun coleg asta, eu vă spun doar ce îmi vine de la colegii din judeţe”, a declarat Dragnea, la Antena 3.

Citeşte şi: Liviu Dragnea susţine că în aprilie 2017 a fost o tentativă de ucidere a sa. Un om foarte celebru din lume a plătit patru străini

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că în aprilie 2017 a fost o tentivă de ucidere a sa, spunând că au fost patru străini care au stat trei săptămâni aici, plătiţi de ”un om foarte celebru din lume”. Dragnea a declarat că ştie că a fost şi o anchetă.

Liviu Dragnea a comentat în termeni duri scenariul unor proteste la nunta fiului său, aşa cum se anunţă pe Facebook. Liderul PSD pune asemenea tentative pe seama preşedintelui Iohannis.

„Cum să-mi pun problema să amân nunta copilului meu? Cum să-mi pun această problemă? Nici vorbă! De ce să se anuleze nunta copilului meu? Vedeţi unde vrea să ducă Iohannis această ţară? Acolo vrea să o ducă Iohannis, aşa vrea să conducă România şi după 2019. Am stat 10 ani cu Băsescu şi vrea să mai stăm 10 ani cu Iohannis? Vedeţi unde suntem? Vreau să văd cât de departe vor ajunge aceşti indivizi, în frunte cu Iohannis. Vor primi răpuns pe măsură de la mine. Dacă ei au impresia că pot lua această ţară cu japca, se înşeală amarnic. PSD nu va lăsa ca România să fie condusă prin violenţă, să fie jegmănită de aceste structuri mafiote care îl au în frunte pe Iohannis”, a declarat Dragnea la Antena 3.