Liviu Dragnea, în stare gravă în închisoare: "Are dureri imense şi aşteaptă să i se permită să se opereze!"

Publicat: Luni, 07 Septembrie 2020 21:29 // Actualizat: Marţi, 08 Septembrie 2020 08:38 // Sursa: romaniatv.net

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD şi unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea, a transmis pe Facebook un mesaj membrilor social-democraţi, dar şi susţinătorilor, în care afirmă că fostul preşedinte al partidului este pedepsit pentru interviul acordat presei în luna iulie şi nu este lăsat să se opereze la coloană, deşi are dureri groaznice.

"Anunț pentru membrii, simpatizanții și sustinātorii PSD! Astāzi am fost in vizitā la Liviu Dragnea! Liderul nostru uitat de Ciolacu și echipa sa de academisti SRI, provizoriu aflați la conducerea partidului. Pe care și l-ar dori putrezit in închisoare și niciodatā liber. Liviu mi-a spus cā este pedepsit dupā interviul dat in presā! Singurul caz dupā Revoluția din Decembrie 89! I-au interzis dreptul la muncā, îl țin forțat in camerā, i-au interzis dreptul la pachete, vizite și interviuri in media! Deși sunt cereri imense in acest sens! Chiar și dreptul sāu la sānātate este refuzat, amânat, tergiversat. Trebuie sā se opereze la coloanā, are dureri imense și asteaptā sā i se permitā asta! E un om puternic, nu plânge, nu urlā! Dar ceea ce i se intâmplā este inadmisibil! Sistemul este înfricoșat de el, știm asta! Dar unui patriot nu trebuie sā i se încalce toate drepturile, doar pentru cā PSD și opinia publicā tac complice! Sunt mulți oameni curajoși care vor lua poziție in sensul acesta! Eu sunt unul! Am vrut sā vā informez ca sā știți situația realā! Sunt sigur cā avocații sāi vor prezenta situația asta intr-o conferintā de presā in zilele urmātoare. Fiți alāturi de el! Are nevoie, deși nu o cere!", a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Amintim faptul că Liviu Dragnea a acordat la începutul lunii iulie un interviu pentru Realitatea Plus, în care a acuzat mai mulţi membri PSD că au trădat lupta împotriva "statului paralel".

Citeşte şi: Victor Ponta: "Dacă orice alt guvern făcea contractul cu măşti făcut de guvernul Orban, DNA ne sălta pe toţi, până la portar"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Codrin Stefanescu Liviu Dragnea Marcel Ciolacu PSD stare gravă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
24 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H