Liviu Dragnea, internat de urgenţă. Ar fi suferit un accident vascular

Liviu Dragnea a fost internat de urgență într-un spital din Capitală. Fostul lider PSD a chemat ambulanța, care l-a transportat de imediat la o unitate spitalicească pentru a i se acorda ingrijiri medicale.

25 sept. 2023, 15:31
Liviu Dragnea, internat de urgenţă. Ar fi suferit un accident vascular

Liviu Dragnea a ajuns de urgenţă la spital. Din informatiile oferite de sursele Realitatea Plus, fostul lider PSD s-a simtit rau, a fost chemata ambulanta, și a fost transportat la un spital din București pentru ingrijiri imediate.

Potrivit surselor medicale, Liviu Dragnea a ajuns la spital în pragul unui atac vascular cerebral, însă a fost preluat de doctori si in prezent i se acordă îngrijiri medicale de specialitate.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, eliberat din închisoare, şi-a lansat un canal de YouTube pentru gătit, dar a renunţat la frecvenţa cu care posta reţete din cauza comentariilor negative.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, luni, contestaţia în anulare a fostului lider PSD, Liviu Dragnea, la condamnarea sa de trei ani şi şase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, iar decizia instanţei este definitivă.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunţat, luni, că a fost respinsă, ca inadmisibilă, contestaţia în anulare formulată de Liviu Dragnea, împotriva deciziei penale nr. 142 din data de 27 mai 2019 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Completul de 5 Judecători, în dosarul nr. 2401/1/2018.  Instanţa a decis ca Dragnea să achite suma de 200 de lei reprezentând cheltuieli judiciare. Decizia magistraţilor este definitivă.
Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat în data de 27 mai 2019, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. El a fost liberat condiţionat pe data de 15 iulie 2021.

Ion Iliescu, de urgenţă la spital. Soţia fostului preşedinte al României l-a însoţit

 

Ion Iliescu are probleme de sănătate. Potrivit unor surse, fostul președinte în vârsta de 93 de ani a ajuns recent la Spitalul Elias şi după un consult şi analize medicii au stabilit că nu are nevoie de internare şi poate merge acasă. Ion Iliescu se simte relativ bine, având în vedere vârsta.

Ion Iliescu a fost primul președinte al României după căderea lui Nicolae Ceaușescu. În martie 2023, Iliescu a împlinit 93 de ani.

Citeşte şi: Sărac și cinstit? Ce pensie colosală are Ion Iliescu. Averea fostului preşedinte al României nu este impresionantă

„Sunt destul de bine. Umblăm cu sprijin, nu prea ieșim pe afară. Avem un cadru cu care ne deplasăm. Sigur, nu mai avem 23 de ani, ci 93, e o diferență,” a spus Iliescu în ziua în care a împlinit 93 de ani.

În ceea ce privește activitățile zilnice, Ion Iliescu a spus că preferă să citească și să mai poarte conversații cu un cerc restrâns de prieteni.

„Nu prea am timp să mă plimb și să ies în oraș. Citesc. Mai am niște prieteni apropiați cu care mai comunicăm,” a spus Iliescu.

Citeşte şi: Ion Iliescu s-a resemnat cu privire la retragerea titlului de revoluționar. La ce privilegii nu va mai avea acces fostul șef de stat


Sfântul Andrei
Sfântul Andrei