Liviu Dragnea: „Iohannis nu are acum un adversar care să-i combată atitudinea dictatorială!”

Liviu Dragnea a acordat primul interviu de când a fost condamnat la închisoare. 

25 iun. 2020, 15:00
Liviu Dragnea: „Iohannis nu are acum un adversar care să-i combată atitudinea dictatorială!”

Liviu Dragnea a acordat un prim interviu presei după ce a fost încarcerat. „Să nu uităm unde sunt. Oricine zâmbeşte aici zâmbeşte amar. Dar asta nu înseamnă că m-au îngenuncheat sau că m-au înfrânt. Asta nu s-a întâmplat şi nu se va întâmpla. Cu toate că ei, tot anul ăsta, nu m-au lăsat în pace. Doar un simplu fapt, că, pur şi simplu, într-un an şi o lună, au trecut 13 luni, eu nu am avut voie să vorbesc cu presa.

Cum arată Liviu Dragnea după un an de închisoare FOTO 

Revin la realitatea politică. Nu ţin neapărat să supăr sau să jignesc pe cineva, dar Iohannis nu are acum un adversar care să-i combată toate accesele şi atitudinile dictatoriale. Şi de ce să iasă unul în piaţă şi să vorbească săptămânal la televizor, să arate nişte lucruri evidente? Şi atunci cel mai bine se întâmplă nişte abuzuri, şi anume îmi este luat un drept, de a putea comunica, dreptul la a vorbi liber, pentru a nu deranja. Este foarte simplu”, a declarat Liviu Dragnea.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor precizează, după ce Realitatea Plus a anunţat un interviu din închisoare cu Liviu Dragnea, că din 16 martie, de când a fost instituită starea de urgenţă în contextu pandemiei de COVID-19, nu aprobat solicitări de intervievare a unor persoane private de libertate, nici fizic, nici online. Aceasta în condiţiile în care cea care a realizat interviul, fosta consilieră a lui Dragnea, Anca Alexandrescu, afirmă că abia joi dimineaţă i s-a aprobat interviul, înregistrat pe Skype. 

Liviu Dragnea, primul interviu din închisoare: „Dezvăluiri fără precedent”