Liviu Dragnea, mesaj de ultimă oră după propunerea lui Sevil Shhaideh ca premier

Liviu Dragnea a anunţat, miercuri, că propunerea înaintată de coaliţia de guvernare PSD-ALDE pentru funcţia de prim ministru este Sevil Shhaideh. Într-un mesaj postat ulterior pe Facebook liderul social-democrat a explicat că propunerea sa este una menită să arate de îşi asumă "întreaga răspundere" pentru activitatea guvernamentală şi că are încredere că Executivul condus de Shhaideh va asigura punerea în aplicare a programului pentru care PSD a primit votul românilor.

RomaniaTV.net
21 dec. 2016, 13:08
Liviu Dragnea, mesaj de ultimă oră după propunerea lui Sevil Shhaideh ca premier

Liviu Dragnea a explicat pe pagina sa de socializare că nu a dorit să creeze o criză politică prin propunerea sa, personal, pentru fotoiul de premier.

„Le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și mi-au spus că ar fi fost legitim să îmi asum personal funcția de prim-ministru la consultările de astăzi de la Cotroceni. Însă nu am dorit să creez o criză politică forțând o lege, chiar dacă e neconstituțională. Am propus-o pe Sevil Shhaideh pentru că este un om în care am încredere totală și știu că vom putea realiza împreună programul pentru care am primit votul din partea cetățenilor. A fost ministrul Dezvoltării, cunoaște bine activitatea din toate ministerele. Această propunere arată în mod clar că îmi asum întreaga răspundere pentru activitatea guvernamentală și pentru punerea în aplicare a programului de guvernare”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.